Googlede Ara Yazının Devamı - Devamını oku bağlantısı yapma

30 Kasım 2007 Facebook'ta Paylaş 0 yorum
Bu bağlantıyla yaznın devamını aynı sayfa görüntülüyebilirsiniz.her yazının sonunda görünmez sadece sizin belirlediğiniz yazılarda görünür. Uygulama 1.adım:Kodları yerleştirmeden önce "Widget Şablonlarını Genişlet" seçeneğinin seçiyoruz.Şablonun başındaki <head> etiketinden sonra <script type='text/javascript' src='http://www.anniyalogam.com/widgets/hackosphere.js' /> kodu kopyalayıp yapıştırıyoruz ve ilk adımı tamalıyoruz. 2.adım: Şimdi de CTRL+F tuş kombinasyonu ile arama kutusunu açın ve " <b:includable id='post' var='post'> " şeklinde arama yapın ve aşağıdaki kodla değiştirin , <b:includable id='post' var='post'> <div class='post' expr:id='"post-" + data:post.id'> <a expr:name='data:post.id'/> 3. adım: Son olarak tekrar CTRL+F tuş kombinasyonu ile arama kutusunu açın ve "<div class='post-header-line-1'/>" etiketini aratın ve bu kodu da "div class='post-footer" etiketine kadar seçip aşağıdaki kodla değiştirin, <div class='post-header-line-1'/> <div class='post-body'> <b:if cond='data:blog.pageType == "item"'> <p><data:post.body/></p> <b:else/> <style>#fullpost {display:none;}</style> <p><data:post.body/></p> <span id='showlink'> <p><a href='javascript:void(0);' expr:onclick='"javascript:showFull(\"post-" + data:post.id + "\");"'>[+/-] Read More...</a></p> </span> <span id='hidelink' style='display:none'> <p><a href='javascript:void(0);' expr:onclick='"javascript:hideFull(\"post-" + data:post.id + "\");"'>[+/-] Summary only...</a></p> </span> <script type='text/javascript'> checkFull("post-" + "<data:post.id/>"); </script> </b:if> <div style='clear: both;'/> <!-- clear for photos floats --></div> 4. adım: <span id="fullpost"> gizlemek istediğiniz bölümü bu koların arasına yazın </span> " [+/-] Read More... " ve " [+/-] Summary only... " etiketteki ingilizce olan bu kısımları "yazının devamı","yazıyı gizle" şeklinde değiştirebilirsiniz.
Devamını Oku

Googlede Ara Facebook uygulamaları

29 Kasım 2007 Facebook'ta Paylaş 0 yorum
facebook internet kullanıcılarının hepsini ele geçiredursun, ona yardım edecek siteler de iyiden iyiye kendini göstermeye başladı. işte bunlardan biri: Best of Facebook Applications
en iyi facebook uygulamalarını yayınlayan site, bu uygulamaları kullanıcıların oylamasına da sunmakta... kullanıcıların oylarıyla "en çok oylanan uygulamalar" gibi bir liste de oluşturulmuş.işte bu liste:
Hypercube Facebook Application
Software Box Facebook Application
Restaurant Wars Facebook Application
iDescribe Facebook Application
Fresh Bargains Facebook Application
facebook alemine tam manasıyla dalmak isteyenler için güzel bir kaynak olabilir: http://www.bestfacebookapplications.com/
kaynak
Devamını Oku

Googlede Ara Fifa 08 türkçe yama-fifa 2008 yama

28 Kasım 2007 Facebook'ta Paylaş 0 yorum
Türkçe yamanın yeni versiyonu çıktı oyunu %83 oranında türkçeleştiriyor. TÜRKÇELEŞTİRDİĞİ YERLER: ANA MENÜ: Ana menü %100 Diğer Menüler %100 İpucu %99 Oyuncu olusturma %100 Diğer Olusturmalar %99 COOP SEZON MODU: Menüler %100 Coop sezon görev mesajları %30 MENAJER MOD: Menüler %100 Menajer Mod: Gazete Mesajları %100 Menajer Mod: Yönetimden Gelen Mesajlar %70 Menajer Mod: Oyundan sonra gelen Mesaj cevap seçenekleri %30 LİGLER: Menüler %100 TURNUVALAR: Menüler %100 Download Önemli Notlar: Kurulum şifresi: socceroyun.net FİFA 2008 TR YAMA 1.0 İndirme: 13,925 Bu Türkçe Yama Orginal FIFA 2008 eng.db dosyası üzerinden English Cümleri ve Menülerin %25 oran'da SerkaN KAYI-Tarafımdan hazırlanmıştır.Kurulum Fifa 2008 Türkçe Yama Beta 1.exe çalıştır(Double-Click) Install(Yükle) Butonuna Basın Tümünü Evet diyinExtra Bilgi:Not:Vista Kullananlar için İPtal/Dewam menüsü gelir;devam dedikten sonra Düzen/Yapıştır dedikten sonra Kopyala-Değiştir tıklıyoruz işlem tamam. Download
Devamını Oku

Googlede Ara Matrax en yeni fon müzikleri

Zeki Kayahan Coşkun-Beni Burda Bırak Matrax Fon Müziği[Living on Video] Matrax Yeni Fon Müziği[EXCLUSIVE UNRELEASE] 42yedört®-Matrax Şarkısı Ceza'nın MATRAX Şarkısı White Horse[Matrax] Ragga Oktay-Banka[Matrax] İsimsiz Fon Müzik Matrax Fon-Şina Nari Bye Bye Love Babazula-Özgür Ruh[Matrax] Kelebeksin Ömürsün Matrax-Bitiş Şarkısı[Kara Basma İz Olur] Matrax-Başlangıç Müziği[Ska ka] indirmek için buraya bakın
Devamını Oku

Googlede Ara 110 milyon dolarlık buton

23 Kasım 2007 Facebook'ta Paylaş 0 yorum
"Şansımı Denemek İstiyorum" butonu Google'a yılda 110 milyon dolara mal oluyor.

Google'ın kurucularından Sergey Brin, katıldığı bir radyo programında, internet kullanıcılarının Google üzerinden yaptıkları aramalarda, "Şansımı Denemek İstiyorum" (I'm feeling lucky) butonunu yüzde birlik bir oranda kullandıklarını belirtti.

"Şansımı Denemek İstiyorum" butonuna tıklandığında, Google, kullanıcıyı direkt olarak ilk sırada yer alan arama sonucuna götürdüğü için bu yüzde birlik kesim, arama sonuçlarındaki reklamları görmüyor. Bu durum da şirkete yıllık tamı tamına 110 milyon dolara mal oluyormuş...

İşin bir diğer ilginç tarafı ise Google'ın, inanılmaz maliyetine karşın "Şansımı denemek istiyorum" butonunu kaldırmayı düşünmemesi...

Uğur Seven - Onur Seven
CHIP Online
Devamını Oku

Googlede Ara Ev ve İş Telefonlarını ücretsiz Arama

22 Kasım 2007 Facebook'ta Paylaş 0 yorum
KULLANIM ŞARTLARI
* Program tamamen ücretsizdir,
* Programı çalıştırdıktan sonra basit bir kayıt işlemi yapmalısınız (ayrıntılar Kurulum bölümünde),
* 1 Saat (60 dakika) kesintisiz olarak konuşma yapabilirsiniz,
* Her kayıtla birlikte 60 dakikalık görüşme hakkı kazanabilirsiniz,
* İstediğiniz kadar kayıt olma hakkınız var.
KURULUM
Arkadaşlar, "Buraya Tıklayarak" programı bilgisayarınıza yükleyin. Yükleme tamamlandıktan sonra programı çalıştırarak bilgisayarınıza kurun.
KAYIT
Program kurulumu bittikten sonra programı açın. Karşınıza şöyle bir kayıt ekranı gelecektir:
Username, Password, Retype password ve Email address doldurulması zorunlu olan alanlardır. Sadece bu alanları doldurmanız yeterlidir. Ardından tamam diyerek kayıt işlemini tamamlıyoruz.
ARAMA YAPMA
Kayıt İşlemi tamamlandıktan sonra karşınıza alttaki pencere çıkacak, bu pencerede bulunan "Dialpap" sekmesine girerek oradan arama yapabilirsiniz.
"Dialpad" sekmesinin görünümü ise aşağıdaki şekildedir:
Mouse ile ekrandan telefon numarasını çevirebileceğiniz gibi, alttaki alana klavyeden telefon numarası girerek de arama yapabilirsiniz.
Örnek telefon numarası: 02642112030
Arama Yapma: Yeşil telofon simgesi
Aramayı Bitirme: Bordo telefon simgesi
YENİDEN KAYIT
60 dakikalık konuşmanız tamamlandığında yeniden kayıt olmanız gerekir. Yeniden kayıt işlemi de çok kolay bir işlemdir. Yapmanız gereken programı tekrar kurup çalıştırmak. Böylece sizden yine kayıt olmanızı isteyecektir.
ÜCRETSİZ ARAMA YAPABİLECEĞİNİZ ÜLKELER
Turkey, Australia, Austria, Belgium, Canada, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Greenland, Hungary, Iceland, Ireland, Italy, Japan, Latvia, Liechtenstein, Luxembourg, Malta, Netherlands, New Zealand, Norway, Portugal, Singapore, Slovak Republic, Slovenia, South Korea, Spain, Sweden, Switzerland, United Kingdom, United States (+mobile)
Not: Sadece soru ve çözüm yolları içeren yorumlar onaylanacaktır. Bundan dolayı soru sormadan önce yorumları okumalısınız. Aynı veya benzer sorular onaylanmayacak ve tekrar tekrar cevaplandırılmayacaktır. Bu konuya dikkat etmenizi rica ediyorum. Saygılarımla.
Yazar & Kaynak: Hasan Günal
Devamını Oku

Googlede Ara Styleicious blogger template

20 Kasım 2007 Facebook'ta Paylaş 0 yorum
Blogger kullanıcılarının hizmetine sunulmuş güzel bir tema daha o kadar çok seçenek var ki tema konusunda insan hangisini kullanıcağını karar veremiyor şuan ki temamı değiştirsem kullanıcağım temalardan biri kesin bu olurdu.
Demo
download
Devamını Oku

Googlede Ara BEOWULF:ÖLÜMSÜZ SAVAŞÇI -ŞEYTANLARINLA YÜZLEŞ

19 Kasım 2007 Facebook'ta Paylaş 0 yorum
Tür : Fantastik / Macera / Animasyon
Gösterim Tarihi : 30 Kasım 2007
Yönetmen : Robert Zemeckis
Senaryo : Neil Gaiman , Roger Avary , Anonim Beowulf şiiri
Görüntü Yönetmeni : Robert Presley
Müzik : Alan Silvestri
Yapım : 2007, ABD
Seslendirenler : Angelina Jolie (Grendel'in Annesi) , Brendan Gleeson (Wiglaf) , Anthony Hopkins (Hrothgar Kralı) , Crispin Glover (Grendel) , Ray Winstone (Beowulf) , Robin Wright Penn (Kraliçe Wealhtheow) , John Malkovich (Unferth) , Alison Lohman (Ursula)

Beowulf güçlü ve korkusuz bir savaşçıdır. Bütün şehirleri kana bulayan ve çıkardığı kaosla insanları terörize eden Grendel'le başa çıkabilecek tek kişi Beowulf'tur.
Fakat Grendel'i yenmek, kabusun bitmesine yetecek midir? İntikam duygusu ile yanıp tutuşan Grendel'in annesi, Grendel'den bile daha tehlikeli olacaktır.
Oscarlı pek çok unutulmaz filme(Geleceğe Dönüş serisi, Forrest Gump, Yeni Hayat) imza atmış olan yönetmen Robert Zemeckis, Angelina Jolie, Anthony Hopkins, Robin Wright Penn, John Malkovich gibi başarılı isimlerden oluşan etkili bir kadroyla yeniden fantastik bir maceranın sularında...
Duvar kağıtları

Büyük bir ihtimalle 'Beowulf'u okumamışsınızdır. Okudunuzsa da, yıllardır elinize almamışsınızdır. Aklınıza gelmez, gelse de hatıralar elvermez. Ne de olsa, lisede kapsamlı bir şekilde İngiliz edebiyatı okuyan herkes,
'Beowulf'u da okumaya mahkûmdur. Hayatının en hoş tecrübesi olmaz, doğrusu. Boyuna kelime anlamlarına bakar, son derece farklı ve yabancı olan dünyasını kavramaya çalışırsın. Danimarkalıların büyük kahramanı Beowulf, İngilizlerin ve İngiliz edebiyatı okuyan yabancı çocukların da başına dert olmuştur. Genelde bir sonraki yıl da sıra, aynı şekilde her kelimesine baktığın 'Caterbury Tales/ Canterbury Hikâyeleri'ne gelir ama onun hiç değilse yazarı bellidir (Geoffrey Chaucer), kendisi de çok daha eğlencelidir.
'Beowulf'u okumamış olabilirsiniz, ama belki, '13th Warrior'ı görmüşsünüzdürü.
'ER'ı da yaratan doktor Michael Crichton 'Beowulf'tan esinlenerek 'Eaters of the Dead' diye bir kitap yazmıştı. Kitabın bibliyografisinde, Ahmet Tusi Elyazması diye bir şeyden söz ediyordu. Sözde kitabının kaynağıymış da Oslo Üniversitesi'ndeymiş. Çeviren de Fraus Dolus diye biriymiş.
Sonra bu adın iki kelimesinin de Latince 'sahte' anlamına geldiği anlaşıldı. Oslo Üniversitesi de elyazmasına ilişkin başvurulara, bir aldatmaca kurbanı olduğu yolunda cevaplar göndermekten bitkin düştü. Filmin yapımcısı olan Crichton, isimleri de biraz değiştirdi: Beowulf Bliwyf, Hygelac Hyglak,-Grendel Wendol, vs. Ciddiye almadık.
Beowulf, Grendel adlı insan yiyen canavarı öldürmek için ülkesi Geatland'dan (İsveç) Danimarka'ya giden bir savaşçıdır. Sonra, Grendel'in annesi intikam almaya gelince, onu da öldürür. Çok daha sonra ise kendisi, hazine sahibi bir ejderha tarafından öldürülür. İskandinav izleri taşıyan, Danimarka'da geçen, hemen hemen kesinlikle şimdi İngiltere denen yerde yazılmış (çünkü başka hiçbir yerdi Eski İngilizce konuşulmuyordu) bir hikâye. Elyazması 2000 yılından kalmış, ama şiirin kendisinin birkaç yüzyıl daha eski olduğu söylenir.
Sonra bir baktık, 'Beowulf' çevremizi sarmış durumda, popüler kültürün bir parçası olup çıkmış. Her şey altı yıl önce, Nobelli İrlandalı şair Seamus Heaney metnin nefis bir yeni çevirisini yapınca başladı desek doğru olur. Heaney'nin çevirisi, onlarca yıldır mecburen 'Beowulf' okuyan bütün o nankör öğrencilerin kafasına kakılan gerçeği kanıtladı: 'Beowulf' yalnızca 3,182 dizelik eskiden kalma bir şiir, İngiliz edebiyatının ilk ürünü olmakla kalmıyordu, aynı zamanda iyi bir şiirdi. Zaten üstat Tolkien de bunu söyleyip durmuştu. Eski İngilizceye hâkim olan J.R.R. Tolkien, 'Beowulf'un edebi değerleri için okunması gerektiğini söylerdi.
İyi çeviriler metni tozlu ve sıkıcı bir edebi eser olmaktan kurtarıp heyecanlı bir hikâyeye dönüştürdü. Tolkien de 'Yüzüklerin Efendisi'ni Beowulf üslubunda Anglo-sakson mitolojisi ile bezemişti. Belki kitaptan uyarlanan Peter Jackson filmlerinin başarısının da etkisiyle, 'Beowulf'a da nur yağmıştır. Belki 'Troy/Truva' filminin de etkisi olmuştur.
Aslında 1998'de, kahramanı Joseph Fiennes'in konuştuğu bir TV animasyon filmi yapılmıştı. Derken yukarıda bahsi geçen John McTiernan filmi çekildi. Bir yıl sonra da, Heaney'nin çevirisi geldi. Kanada filmi
'Beowulf&Grendel' haziranda gösterime girdi, yönetmeni Vikinglerin soyundan gelen Kanadalı Sturla Gunnarsson. 'Titus' filminin yönetmeni Julie Taymor, 'Grendel: Transcendence of the Great Big Bad' operasını aynı anda sahneye koydu. Hikâyeyi canavar açısından anlatan opera çok ses getirdi. Emmy'li yönetmen Scott Wegener'in çektiği 'Beowulf: Prince of the Geats' önümüzdeki yıl gösterime girecek. Robert Zemeckis'in 'Polar Express' tekniğiyle gerçekleştireceği 'Beowulf' da öyle. Hadi hayırlısı, diyoruz. Bir ilk gençlik kâbusu da böylece popüler kültür malzemesi olup çıktı.

Devamını Oku

Googlede Ara Windows Xp de klasörlerin Arkaplanlarını değişitrme programı

18 Kasım 2007 Facebook'ta Paylaş 0 yorum

Bu programla xp de klasörlerin arkaplanlarına istediğiniz resmi koyabilir yada renklşerini değiştirebilirsiniz.Programı buradan yükleyebilirsiniz
Devamını Oku

Googlede Ara Windows Live Messenger 9 yolda!

Windows Live Messenger 8.5 henüz yayına sunulmuşken Georgia Tech Konferansı’nda Andrew Jenks’in(Jenks went to work for MS before graduating) yaptığı açıklamaya göre Windows Live Messenger 9′un yıl sonunda yada bazı kaynaklara göre 2008 başlarında kullanıcılarıyla buluşacağı süprizi yapıldı.
Yapılan açıklamaya göre yeni messenger; Live Messenger 9, GTalk, AIM ve ICQ gibi anlık mesajlaşma servislerini de destekleyecekmiş. Mac için artık MSN Messenger güncellenmeyecek ve bunun yerine Live Messenger’in yeni sürümü Mac işletim sistemleri ile uyumlu hale getirileceği söyleniyor.
Bakalım yazılım ve arayüzde göze çarpan değişlikler olacak mı? Yoksa Live 8.5 gibi klasik görünümde devam mı edecek?
Windows Live Messenger 8.5 tam sürümü buradan indirebilirsiniz.[18.9Mb]
Devamını Oku

Googlede Ara Sitelerdeki hangi tag ne kadar kullanılmış

17 Kasım 2007 Facebook'ta Paylaş 0 yorum
divcounter sitesinde istediğiniz web sitesinin kaynak kodu içerisindeki tag'leri saydırabiliyorsunuz. sonuçlar açılma ve kapanma sayıları olarak bir tablo içinde ayrı ayrı listeleniyor.
Ayrıca sitenin html kodlamasını da gösteriyor.





Bildirip geçen bildirgeçten alıntıdır.
Devamını Oku

Googlede Ara Musallat (aşkı bu alemde-kendisi başka alemde :) )

16 Kasım 2007 Facebook'ta Paylaş 0 yorum
Gösterim Tarihi: 16 Kasım 2007
Yönetmen: Alper Mestçi
Oyuncular: Burak Özçivit, Biğkem Karavus, Kurtuluş Şakirağaoğlu,
Senaryo: Alper Mestçi
Müzik: Reşit Özdamla
Görüntü Yön: Feza Çaldıran
Tür: Korku
Yapım Yılı: 2007
Ülke: Türkiye
Dağıtımcı: Özen Film

Suat ve Nurcan aynı köyde büyümüş ve birbirlerini çok sevmiş iki gençtir. Güzelliği ile hemen fark edilen Nurcan, yakışıklı Suat’la beraber herkesin her zaman gıpta ettiği bir çift olmuştur. Bulundukları köyde büyük bir mutluluk ve huzur içinde yaşayan Suat ve Nurcan evililik kararı aldığında ise bu aşka başka bir alemden bir varlık musallat olur. Kendilerini ve çevrelerini etkileyen olaylar hiçbir açıklaması olmayacak şekilde gelişir.

Gen filminin senaristlerinden olan Alper Mestçi'nin ilk filmi olan Musallat, Mia Film'den Banu Akdeniz ve yapım ortağı Murat Toktamışoğlu'nun yapımcılığında, genç bir oyuncu kadrosuna sahip.
Devamını Oku

Googlede Ara Crysis türkçe full download açıklama video

Minimum sistem: İşlemci: Pentium 4 2.8 GHZ ve eşdeğeri / RAM: 768 MB / Video Modu: GeForce 6600, Ati x800GTO eşdeğeri / Disk Alanı (MB): 6000 / Ses kartı: 16bit / DirextX v9.0c / İşletim sistemi: Windows XP / Windows 2000 / Vista
Oyun içeriği
FarCry'in yaratıcısı, üç Türk'ün sahibi olduğu Crytek tarafından hazırlanan Crysis, oyunculara büyük yenilikler vadediyor. Crytek'in kendi ürünü olan CryEngine 2 motoru kullanan oyunda, gerçekçi ve zorlu yapay zeka bizi bekliyor.Kusursuza yakın gerçekçilikte obje fizikleri ve etkileşimleri, zorlu yapay zeka, 32 oyuncuya kadar multiplayer desteği, rahat oynanabilirlik ve kurgusu sayesinde oyuncuyu saran hikayesi ile FPS türünde yeni bir sayfa açacak gibi görünüyor.

Oyunun FPS türüne getireceği büyük oynanabilirlik yeniliklerinin başlıcaları:

* Nanosuit zırh. Karakterinizin kuvvet, hız yetenekleri ile ve zırh özelliklerini artıran özel giysi ekipmanı.
* Çok seçenekli kamuflaj ekipmanı. Oyun esnasında mekan değişimine göre anında değiştirilebilen kamuflaj özelliği.
* Görev çeşitliliği. Zengin görev havuzu ve hikayeyi farklı yollardan bitirme seçenekleri.
* Modifiye edilebilir silahlar. Özel parçalar eklenerek yeni özelliklerle donatılabilen silahlar.

Tüm oyun dünyasında olduğu gibi Türkiye'de de geniş bir hayran kitlesi oluşan oyun, daha uzun yıllar oyunseverlerin bilgisayarında kalacak gibi gözüküyor. Ülkemizde oyuna gösterilen bu rağbette, sekiz farklı dildeki seslendirmeler arasında Türkçe dublajın da bulunması, en önemli etkenlerden biri.

http://www.gamespot.com/pc/action/crysis /index.html Nuked: bad.crack_not.working.on.vista_64bit.exe.not.cracked

Download Links
http://rapidshare.com/files/69171491/rzr-crys_M2.part01.rar
http://rapidshare.com/files/69171802/rzr-crys_M2.part02.rar
http://rapidshare.com/files/69172114/rzr-crys_M2.part03.rar
http://rapidshare.com/files/69172446/rzr-crys_M2.part04.rar
http://rapidshare.com/files/69172756/rzr-crys_M2.part05.rar
http://rapidshare.com/files/69173131/rzr-crys_M2.part06.rar
http://rapidshare.com/files/69173446/rzr-crys_M2.part07.rar
http://rapidshare.com/files/69173813/rzr-crys_M2.part08.rar
http://rapidshare.com/files/69174182/rzr-crys_M2.part09.rar
http://rapidshare.com/files/69174497/rzr-crys_M2.part10.rar
http://rapidshare.com/files/69174786/rzr-crys_M2.part11.rar
http://rapidshare.com/files/69175065/rzr-crys_M2.part12.rar
http://rapidshare.com/files/69175447/rzr-crys_M2.part13.rar
http://rapidshare.com/files/69175705/rzr-crys_M2.part14.rar
http://rapidshare.com/files/69176138/rzr-crys_M2.part15.rar
http://rapidshare.com/files/69176466/rzr-crys_M2.part16.rar
http://rapidshare.com/files/69176761/rzr-crys_M2.part17.rar
http://rapidshare.com/files/69177049/rzr-crys_M2.part18.rar
http://rapidshare.com/files/69177196/rzr-crys_M2.part19.rar
http://rapidshare.com/files/69177418/rzr-crys_M2.part20.rar
http://rapidshare.com/files/69177651/rzr-crys_M2.part21.rar
http://rapidshare.com/files/69177911/rzr-crys_M2.part22.rar
http://rapidshare.com/files/69178177/rzr-crys_M2.part23.rar
http://rapidshare.com/files/69178399/rzr-crys_M2.part24.rar
http://rapidshare.com/files/69178662/rzr-crys_M2.part25.rar
http://rapidshare.com/files/69178907/rzr-crys_M2.part26.rar
http://rapidshare.com/files/69179135/rzr-crys_M2.part27.rar
http://rapidshare.com/files/69181025/rzr-crys_M2.part28.rar
http://rapidshare.com/files/69181415/rzr-crys_M2.part29.rar
http://rapidshare.com/files/69191482/rzr-crys_M2.part30.rar
http://rapidshare.com/files/69191757/rzr-crys_M2.part31.rar
http://rapidshare.com/files/69192005/rzr-crys_M2.part32.rar
http://rapidshare.com/files/69192217/rzr-crys_M2.part33.rar
http://rapidshare.com/files/69192406/rzr-crys_M2.part34.rar
http://rapidshare.com/files/69192622/rzr-crys_M2.part35.rar
http://rapidshare.com/files/69192823/rzr-crys_M2.part36.rar
http://rapidshare.com/files/69193158/rzr-crys_M2.part37.rar
http://rapidshare.com/files/69193434/rzr-crys_M2.part38.rar
http://rapidshare.com/files/69193757/rzr-crys_M2.part39.rar
http://rapidshare.com/files/69194013/rzr-crys_M2.part40.rar
http://rapidshare.com/files/69194302/rzr-crys_M2.part41.rar
http://rapidshare.com/files/69194606/rzr-crys_M2.part42.rar
http://rapidshare.com/files/69194860/rzr-crys_M2.part43.rar
http://rapidshare.com/files/69195165/rzr-crys_M2.part44.rar
http://rapidshare.com/files/69195433/rzr-crys_M2.part45.rar
http://rapidshare.com/files/69195673/rzr-crys_M2.part46.rar
http://rapidshare.com/files/69195981/rzr-crys_M2.part47.rar
http://rapidshare.com/files/69196215/rzr-crys_M2.part48.rar
http://rapidshare.com/files/69196477/rzr-crys_M2.part49.rar
http://rapidshare.com/files/69196853/rzr-crys_M2.part50.rar
http://rapidshare.com/files/69197060/rzr-crys_M2.part51.rar
http://rapidshare.com/files/69197436/rzr-crys_M2.part52.rar
http://rapidshare.com/files/69197867/rzr-crys_M2.part53.rar
http://rapidshare.com/files/69198206/rzr-crys_M2.part54.rar
http://rapidshare.com/files/69198612/rzr-crys_M2.part55.rar
http://rapidshare.com/files/69198915/rzr-crys_M2.part56.rar
http://rapidshare.com/files/69199316/rzr-crys_M2.part57.rar
http://rapidshare.com/files/69199695/rzr-crys_M2.part58.rar
http://rapidshare.com/files/69200003/rzr-crys_M2.part59.rar
http://rapidshare.com/files/69200365/rzr-crys_M2.part60.rar
http://rapidshare.com/files/69200653/rzr-crys_M2.part61.rar
http://rapidshare.com/files/69200896/rzr-crys_M2.part62.rar
http://rapidshare.com/files/69201179/rzr-crys_M2.part63.rar

Crysis Vista x64 Fix - Razor1911:
http://rapidshare.com/files/69136177/cvr.rar

Crysis Win2k3 64bit CrackFix - Enforcer:
http://rapidshare.com/files/69139296/cv03.rar
Alternatif linkler
Crack: Please read the instructions in
DVDSerial: VN7F-7TWH-K3L3-E4W7-1911
FileFactory Link
Megaupload Link
Password: Sodesuka
Devamını Oku

Googlede Ara bedava lig tv izle

13 Kasım 2007 Facebook'ta Paylaş 0 yorum

İnternetden bedava lig tv izlemek için öncelikle Bu Programı indirin. Programı indirip kurduktan sonra bu adresten de maçınızı seçin izleyebilirsiniz…
kaynak:blogkent.com
Devamını Oku

Googlede Ara ADSL için Kota Bilgilendiricisi 5.0

Üreticinin açıklaması: Limitli ADSL kullanıcıları içindir. ADSL kotanızın durumunu Türk Telekom'un adsl kota adresine girmeden direkt olarak bilgisayarınızdan hızlıca kontrol edebilirsiniz. Program çok sade ve küçük boyutludur. Bu programın kurulumu yoktur; bu yüzden sadece bilgisayarınıza çekeceğiniz ADSL.EXE dosyasını masaüstünüze yerleştirin ve gerektiği zaman programı çalıştırın. Yeni versiyonda bazı özellikler eklenmiştir: bilgilendirme alanı simgeleri, sesle uyarı, kullanım tavsiyeleri, yeni kullanıcı arabirimi... Bu program sayesinde artık Türk Telekom'un limit bilgilendirme sayfasına girmenize gerek kalmayacak, kullanım durumunuzu işletim sisteminizin bilgilendirme alanından kolay bir şekilde öğrenebileceksiniz. ADSL kotanızı türktelekomun bu sitesindende öğrenebilirsin ama pek sık güncellenmediği içi yanıltıcı olabiliyor Sürüm 5.0 (23 kasım 2007) ADSL Bilgilendiricisi artık daha güçlü. -Yenilenen arabirim -Kota aşımında ödeyeceğiniz cezayı YTL olarak gösterme -Tavsiye edilen kullanım oranları -Akıllı hata ayıklama iç-sistemi.

Download - Hemen Şimdi Yükle

Devamını Oku

Googlede Ara Blogger template

10 Kasım 2007 Facebook'ta Paylaş 0 yorum

Blogger Template - Garland

Download Template Live Demo

Blogger Template - Qwilm!

Download Template Live Demo

Blogger Template - Jellyfish

Download Template Live Demo

Blogger Template - Herbert

Download Template Live Demo

Blogger Template - Green Marinee

Download Template Live Demo

Blogger Template - Sky3c

Download Template Live Demo

Blogger Template - Andreas04

Download Template Live Demo

Blogger Template - Thisaway Rose

Download Template Live Demo

Blogger Template - Thisaway Green

Download Template Live Demo

Blogger Template - Thisaway Blue

Download Template Live Demo

Blogger Template - Thisaway

Download Template Live Demo

Blogger Template - Snapshot Tequila

Download Template Live Demo

Blogger Template - Snapshot Sable

Download Template Live Demo

Blogger Template - Snapshot Madder

Download Template Live Demo

Blogger Template - Son of Moto

Download Template Live Demo

Blogger Template - Ms. Moto

Download Template Live Demo

Blogger Template - Minima Ochre

Download Template Live Demo

Blogger Template - Minima Blue

Download Template Live Demo

Blogger Template - Minima Black

Download Template Live Demo

Blogger Template - Minima

Download Template Live Demo

Blogger Template - Tic Tac Blue

Download Template Live Demo

Blogger Template - Tic Tac

Download Template Live Demo

Blogger Template - Denim Washed

Download Template Live Demo

Blogger Template - Denim Light

Download Template Live Demo

Blogger Template - Denim

Download Template Live Demo

Devamını Oku

Googlede Ara Resimlerden Slayt ve Video Yapma Programı Fotoslate 4 full ...


Resimlerinizi bir araya getirip slayt ve video yapabilirsiniz,yapmış olduğunuz slayta çerçeve,müzik ve değişik efekler ekliyebiliyorsunuz çok kaliteli bir program tavsiye ederim.

FOTOSLATE 4 FULL DOWNLOAD
Devamını Oku

Googlede Ara Julian Beever isimli ressamın süper sokak resimleri

Resim sanatında gerçek bir deha ile karşı karşıyayız.Bu yüzyılda bile resim sanatı adına yeni akımlar çıkabileceğine inanmıyor, resim sanatının fotoğraf ve sinema sonrası tamamen öldüğünü düşünüyordum ama hiç de öyle değilmiş. Her alanda olduğu gibi bu alanda da bir dahi herşeyi kökünden değiştirebiliyor. Julian Beever Avrupa`nın kaldırımlarına belli bir açıdan bakıldığında üç boyutlu hissi veren resimler çizmesiyle ünlü bir ressam. Bu tarzını büyük şirketlerin reklamları için de icra ederek iyi para kazanıyor ama işin sanatsal boyutunu da ihmal etmiyor.

Riverstreet 1

Riverstreet 3

Riverstreet 2

Beever 2

Beever 1

Beever 3

Beever 4

Wenner 3

Wenner 2

Wenner 1

Runner Up 1

Runner Up 2

Runner Up 3

Devamını Oku