Googlede Ara Ev ve İş Telefonlarını ücretsiz Arama

22 Kasım 2007 Facebook'ta Paylaş
KULLANIM ŞARTLARI
* Program tamamen ücretsizdir,
* Programı çalıştırdıktan sonra basit bir kayıt işlemi yapmalısınız (ayrıntılar Kurulum bölümünde),
* 1 Saat (60 dakika) kesintisiz olarak konuşma yapabilirsiniz,
* Her kayıtla birlikte 60 dakikalık görüşme hakkı kazanabilirsiniz,
* İstediğiniz kadar kayıt olma hakkınız var.
KURULUM
Arkadaşlar, "Buraya Tıklayarak" programı bilgisayarınıza yükleyin. Yükleme tamamlandıktan sonra programı çalıştırarak bilgisayarınıza kurun.
KAYIT
Program kurulumu bittikten sonra programı açın. Karşınıza şöyle bir kayıt ekranı gelecektir:
Username, Password, Retype password ve Email address doldurulması zorunlu olan alanlardır. Sadece bu alanları doldurmanız yeterlidir. Ardından tamam diyerek kayıt işlemini tamamlıyoruz.
ARAMA YAPMA
Kayıt İşlemi tamamlandıktan sonra karşınıza alttaki pencere çıkacak, bu pencerede bulunan "Dialpap" sekmesine girerek oradan arama yapabilirsiniz.
"Dialpad" sekmesinin görünümü ise aşağıdaki şekildedir:
Mouse ile ekrandan telefon numarasını çevirebileceğiniz gibi, alttaki alana klavyeden telefon numarası girerek de arama yapabilirsiniz.
Örnek telefon numarası: 02642112030
Arama Yapma: Yeşil telofon simgesi
Aramayı Bitirme: Bordo telefon simgesi
YENİDEN KAYIT
60 dakikalık konuşmanız tamamlandığında yeniden kayıt olmanız gerekir. Yeniden kayıt işlemi de çok kolay bir işlemdir. Yapmanız gereken programı tekrar kurup çalıştırmak. Böylece sizden yine kayıt olmanızı isteyecektir.
ÜCRETSİZ ARAMA YAPABİLECEĞİNİZ ÜLKELER
Turkey, Australia, Austria, Belgium, Canada, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Greenland, Hungary, Iceland, Ireland, Italy, Japan, Latvia, Liechtenstein, Luxembourg, Malta, Netherlands, New Zealand, Norway, Portugal, Singapore, Slovak Republic, Slovenia, South Korea, Spain, Sweden, Switzerland, United Kingdom, United States (+mobile)
Not: Sadece soru ve çözüm yolları içeren yorumlar onaylanacaktır. Bundan dolayı soru sormadan önce yorumları okumalısınız. Aynı veya benzer sorular onaylanmayacak ve tekrar tekrar cevaplandırılmayacaktır. Bu konuya dikkat etmenizi rica ediyorum. Saygılarımla.
Yazar & Kaynak: Hasan Günal
Ev ve İş Telefonlarını ücretsiz Arama başlıklı yazı defa okundu