Googlede Ara Narnia günlükleri Prens kaspiyan

22 Şubat 2008 Facebook'ta Paylaş
Narnia’nın büyülü dünyasında zaman bizim dünyamızdan daha hızlı akmaktadır. Bu yüzden İngiltere’deki tren istasyonundan hareket eden Pevensey kardeşler (Peter, Susan, Edmund ve Lucy) kendilerini bir sonraki durak olan Büyücü Kral Mirax’ın hüküm sürdüğü adada bulurlar. Şeytani ruhlu bu acımasız kralı devirebilmek, Narnia’nın eski güzel günlerini geri getirebilmek için adanın genç prensi Caspian ve güçlü Aslan’la ittifak yaparlar.
PEVENSEY KARDEŞLER GERİ DÖNÜYOR
Walt Disney Pictures ve Walden Media’nın birlikte sunduğu ikinci ve üçüncü “Narnia” filmlerinin başkarakterleri Pevensey kardeşleri, ilk filmde olduğu gibi William Moseley (Peter), Georgie Henley (Lucy), Skandar Keynes (Edmund), Anna Popplewell (Susan) canlandıracak.
“Prens Kaspiyan” karakterini “The History Boys” adlı filmdeki rolüyle adını duyuran 25 yaşındaki Ben Barnes oynadı.Cesur ve güçlü Aslan karakterinin İngilizce seslendirmesini ise yine Liam Neeson yaptı.
İKİNCİ GÜNLÜKTE NELER YAZILI?
Ölümsüz fanteziler ülkesi Narnia’da yaşanan yepyeni maceraların beyazperdeye yansıyacağı filmin konusu kısaca şöyle: Narnia’nın büyülü dünyasında zaman bizim dünyamızdan daha hızlı akmaktadır.
Bu nedenle tren istasyonundan hareket eden Pevensey kardeşler (Peter, Susan, Edmund ve Lucy) kendilerini bir sonraki durak olan Büyücü Kral Miraz’ın hüküm sürdüğü adada bulurlar.
Şeytani ruhlu bu acımasız kralı devirebilmek ve Narnia’nın eski güzel günlerini geri getirebilmek için adanın genç prensi Caspian ile güçlü Aslan’la ittifak yaparlar....
Serinin ikinci bölümü “Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan”, 6 Haziran 2008’de vizyona girecek. Üçüncü bölüm “The Chronicles of Narnia: The
Voyage of The Dawn Treader”ın ise dünya sinemalarında 2010 yılında vizyona girmesi planlanıyor.







Narnia günlükleri Prens kaspiyan başlıklı yazı defa okundu