Googlede Ara pes 2008 mobile game

25 Aralık 2007 Facebook'ta Paylaş 0 yorum
King football games on the mobile phone, more than 100 official teams and competitions in 15 leagues and cups. Beautiful graphics and a unique one-button management PES make 2008 the most popular mobile and realistic football game.Pro Evolution Soccer 2008 (PES 2008)

Original title: Pro Evolution Soccer 2008
Genre: Games, Java, Sports
Screen size: 132x176, 176x208s60v2, 176x220, 240x320
Producer: Konami Mobile
Language: English
Labels: java games, PES 2008, PES 2008 132x176, PES 2008 176x220, PES 2008 240x320, PES 2008 Java Game, Pro Evolution Soccer 2008, Pro Evolution

http://rapidshare.com/files/77248417/PES_2008__KONAMI_Mobile_-FTWD.rar

Download: 1.10 MB
Devamını Oku

Googlede Ara Anti-keylogger program download

Agent programların aleyhine yapılmış çok kullanışlı ve kolay bir program.bilgilerinizin güvenliği için mutlaka kullanmanızı öneririm.Antivirüs programlarının yapamadığını yapıyor.download
Devamını Oku

Googlede Ara İlginç bilgisayar kasaları

alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
Devamını Oku

Googlede Ara Messenger Plus Live İndir Download Türkçe Msn Plus

10 Aralık 2007 Facebook'ta Paylaş 0 yorum

Messenger Plus! Live 4.5 İndir Download Türkçe Messenger Plus! Live'ın bu sürümünün en önemli özelliği Windows Live Messeger 8.5 ve Windows Live Messenger 9.0 desteklemesi. Messenger Plus! Live, Windows Live Messenger için geliştirilmiş, gelişmiş özellikler içeren harika bir ücretsiz eklentidir. Kurulduktan sonra özelleştirebilirsiniz, kurduğunuz bu eklenti ana pencerede resminizin hemen sağında düğme olarak yer alır. MSN Messenger Plus!'dan da hatırlayabileceğimiz bu eklenti ile neler yapabilirsiniz: MultiMSN (Çoklu Messenger, Çoklu oturum) özelliğini aktifleştirerek birden fazla hesabı aynı anda kullanabilirsiniz. Otomatik onaylama özelliği ile ekleme veya dosya transferlerini otomatikleştirebilirsiniz. Listenizdeki kişilere özel uyarı oluşturarak onların her durum değişikliğinin bildirilmesini sağlayabilirsiniz Sohbet pencerelerinizine yetişemediğinizden şikayet ediyorsanız artık pencerelerden kurtulabilir, her konuşma penceresi için tek bir pencerede tab şeklinde kolay gezinti sağlayabilirsiniz Otomatik mesaj özelliğini kullanarak bazı kısayollara metinler tanımlayabilir, karşı tarafın yazacağı metinlere otomatik cevaplar hazırlayabilirsiniz. Messenger'i kilitleyip gizleyebilir ve patronunuzun farketmemesini sağlayabilirsiniz.Ya da evdekilerin... Renkli yazı yazabilme ve görüntü adınızı renkli yapabilme Bilgisayar başında yokken otomatik mesaj gönderebilme Kişilerinize ses gönderebilme Aynı mesajı kopyala yapıştır yapmak yerine /all kelimesini kullanarak msn kişilerinizdeki herkese aynı yazıyı gönderebilme Konuşmaları html ya da düz yazı şeklinde kaydedebilir , konuşma kayıtlarına şifre koyabilirsiniz. Messenger Plus! Live ile yapabilecekleriniz bunlarla sınırlı değil. Listenizdeki kişilerin masaüstünde gösterilmesi, yazışmaların kaydedilmesi, olay görüntüleyicisi, adres listesi temizleyicisi, irc komutları kullanabilme, kişisel statü, otomatik cevaplayabilme, "I'm" tagları ve daha da fazlası. Ve Program Türkçe Desteklenen Diller Türkçe , İngilizce, İspanyolca, Fransızca, Arapca, Katalanca, Çince Yöresel, Çince, Almanca, Estonyaca, Fince, Flemenkce , Hungarian, Italyanca, Japonca, Korece, Norvecce, Portekizce, İsvecce Taylandca.

Devamını Oku

Googlede Ara Scrat - Zamanda Yolculuk (No time for Nuts)

9 Aralık 2007 Facebook'ta Paylaş 0 yorum

Animasyon harikası Buz Devri’ni hepiniz bilirsiniz. Özellikle filmdeki küçük sincap, hafızalarınızdan kolay kolay silinmeyecektir. :) Filmde bir fındık için yaptıkları herkesi dakikalarca güldürüyor. Şimdi sizlere, filmde yayınlanmayan ekstra bir videoyu göstermek istiyorum. Kesinlikle yine gülmekten karnınızın ağrıdığını hissedeceksiniz. :mrgreen:

DepositFiles

LetitBit

RapidShare

Devamını Oku

Googlede Ara Winamp 5.5 indir Download Türkçe Pro Full Lite


Winamp 5.5

Yıllardır vazgeçemediğim medya oynatıcısı Winamp'in son sürümü.Bu sürümle birlikte birçok yenilikte gelmiş..

Uygulama, bilgisayarınızdaki tüm medyayı organize etmenin ve oynatmanın ve çevrimiçi müzik mağazasından alışveriş yapmanın keyfini çıkarmanıza imkan sunuyor. Winamp, kişiselleştirilebilir arayüzleri ve uyumlu ekleriyle diğer medya oynatıcılarından hep bir adım ileride oldu.

Winamp, Nullsoft tarafından 1999 yılında AOL(American Online) şirketinden açık arttırma ile satın alındı ve geliştiricileri tarafından yeni özellikler eklenerek bugüne kadar getirildi. Winamp'te halen AOL izleri göze çarpıyor. Örneğin son sürümler, AOL Music Now(AOL'un çevrimiçi müzik mağazası), In2TV(AOL'un tekrar açılan çevrimiçi TV kanalı) ve AOL Radio gibi özellikler üzerine kurulu bulunmaktadır.

Winamp, arayüzü eklenebilir ve çıkarılabilir paneller içeriyor. Bunlardan başlıcaları kontrol tuşları, ortam kitaplığı, çalma listesi editörü ve video oynatma penceresidir. Bu çoklu paneller, Windows Media Player ve iTunes kullanıcılarını, Winamp'e çekmeyi hedefliyor.

Winamp, bedava olmasına rağmen birçok özelliği barındırıyor. Ana kontroler üsttedir ve o anda çalınan şarkıyı gösterir. Program 10 band ekolayzır ve bu ekolayzırı özelleştirmek için araçlar içermektedir. Ortam kitaplığı, ekolayzırın hemen altında bulunur ve çevrimiçi ses, video dosyaları, çalma listeleri gibi lokal içeriğe ulaşmanızı sağlar. Ortam kitaplığının altında sanatçının internetten alınan biyografisi ve albüm hakkında bilgi de gösterilmektedir. Ortam kitaplığı paneli, ücretsiz ve inanılmaz çeşitlilikte medyaya erişim sağlar. Ayrıca canlı radyo dinlemenize de olanak sağlar. Winamp'e eklenen AOL Music Now çevrimiçi mağazasında 2 milyondan fazla şarkının kataloğu da bulunmaktadır. Music Now mağazasına, Winamp tarayıcısından erişiliyor ve şarkı Winamp'te çalınıyor. Winamp, başka bir müzik mağasına erişimi maalesef desteklemiyor. Programın ücretsiz Internet TV özelliği sayesinde, müzik videolarını ve canlı konserleri izleyebilirsiniz. Diğer göze çarpan özellik ise görsel öğe kolekisyonu. Görsel öğeler, müziğinizi bir devinimle izlemenizi sağlar.

Winamp şimdi taşınabilir müzik oynatıcılarını destekliyor. Doğal olarak CD yazabilen sürücüleri de destekliyor. Fakat bu sürümde, ACC biçimini 2X hızında yazma, diğer biçimlerde ise en fazla 6X hızında yazma destekleniyor. Eğer müziklerinizi, 48X hızda yazmak ve müziklerinizi MP3 biçimine çevirmek istiyorsanız Pro sürümü satın almalısınız.

Özellikler

  • WINAMP REMOTE beta: Müziğinizi istediğiniz yere taşıyabilmenizi sağlıyor.
  • WINAMP DASHBOARD beta: Günlük haberlerle, medya kitaplığınızı yeniliyor.
  • Basit kontroller: Çal, duraklat, durdur, sonraki şarkı, önceki şarkı, yeni şarkı seç
  • Analizer ve osiloskop yapı
  • Şarkı bilgisi: Yazar, başlık, bit hızı, örnek şarkı oranı, zaman vb.
  • Ek kontroller: Pozisyon kaydırıcı, denge, ses, ekolayzır, şarkı listesi, karışık çalma ve tekrar çalma
  • Fark edilmeyen "pencere gölgesi" modunda çalışma
  • Sürükle-bırak şeklinde şarkı listesi düzenleme
  • Yeni şarkı listesi oluşturma veya eskisini yükleme
  • ID3 editörü ile şarkı bilgilerini düzenleme
  • Başlığa göre veya dosya adına göre sıralama ya da karışık çalma
  • Şarkı listesi çalan şarkının süresini ve tüm listenin süresini gösterme

    Winamp;
  • Şarkı listesi ana pencere olmadan da çalışabilir ve küçük kontrolleri, süreyi gösterir.
  • Yeni ekolayzır ve amplifikatör ayarları oluşturabilir ve kaydedebilir ya da önceki ayarları yükleyebilir.
  • Şarkıya özel ekolayzır ve amplifikatör ayarları oluşturabilir.
  • Dakika bilgisi gösterebilir.
  • Özelleştirilmek için arayüzleri ve uyumlu ekleri destekler.
  • Arayüz dizinindeki .zip dosyalarında olduğu gibi .wsz dosyalarını da destekler.
  • Şarkı listelerini favorilere eklemenize olanak sağlar.

    Winamp 2 serisinin görünüşünü özleyenler için, program "classic" arayüzle beraber geliyor.Ben bu arayüzü tercih ediyorum.Daha hızlı oluyor..

    Kaynak:Teknolojihaber.blogcu.com

  • Devamını Oku

    Googlede Ara Resimleri yazı formatına çevirme

    8 Aralık 2007 Facebook'ta Paylaş 0 yorum
    TXT dosyalarının içerisinde yazı karakterlerini yerleştirerek değişik şekiller yapanlara daha önce rastlamıştım. Bu site resimlerinizi upload ettikten sonra resimlerinizi txt formatına dönüştürüyor. İsterseniz çıkan sonucun parlaklığını ayarlayabiliyorsunuz. Daha sonra txt uzantılı dosya olarak download edebiliyorsunuz.
    Bu sitede de benzer şeyler yapıyor ama karakter seti olarak 0 ve 1 i kullanıyor. Ayrıca renkli olarak da sonuç veriyor.
    kaynak:Bildirgec.org
    Devamını Oku

    Googlede Ara Yahoo Messenger Yeni Vista versiyonu

     

    Vista için geliştirilmiş yeni Yahoo Messenger ile geliştiriciler Aero havasını yakalamış diyebiliriz. Vista için geliştirilen yeni messenger kendisi ile bir çok yeni özellik getirmiş, en büyük gelişme ise messengerin yeni arayüzü. Bir önceki sürümüne Live (MSN) Messenger kullanıcıları ile görüşebilmeyi ekleyen Y! Messenger geliştiricileri Microsoft'un yeni icadı WPF Windows Presentation Foundation 'nin sunduğu XAML ile arayüz geliştirme avantajlarından tam olarak yararlanmış, ayrıca yeni messenger arayüzü vektör tabanlı ve bu ekran çözünürlükleri yükseldikçe görüntünün daha da güzelleşmesini sağlayacak. Arayüzdeki başka gelişmeler arasında ise messenger içinden flickr ve 360 gibi yahoo servislerine erişebilme var, ayrıca arkadaş listenizde zoom yaparak detayları görüntüleyebiliyorsunuz. Kendisi ile bir çok kolaylığı getiren WPF kendinize özel skin geliştirmeyi, renk ve texture'leri ayarlamayı sağlıyor. Bir başka çoktan beklenen özellik ise sekmeli pencereler, yani bir pencere içinde birden fazla kişi ile konuşa biliyorsunuz. Yeni messenger'in ekran görüntülerini ekliyorum, demo videosunu izlemek için ise buraya tıklayın.


    Konuşma penceresi ;

    Sekmeli Pencere ;

    WPF ile özel tema ;

      Download : Yahoo Messenger for Windows Vista

    Devamını Oku

    Googlede Ara Travian Nedir ? Travian Nasıl Oynanır? Travian rehberi Travian Hileleri

    6 Aralık 2007 Facebook'ta Paylaş 0 yorum
    Kayıt
    Travian Nedir?
    Travianda bir halkın lideri olarak hedefin,ekonomik ve askeri açıdan güçlü bir uygarlık yaratıp,webdeki diğer oyunculara karşı savaşmaktır.Oyun için gerekli olan sadece bir normal Web Browseridir.
    Oyunun Kısa İçeriği
    Oyunda 3 değişik halk, 4 değişik hammadde çeşidi, Her halk için farklı olan 10 değişik askeri birlik ve 25 değişik bina bulunmaktadır.

    Halklar
    Travianda üç değişik halk vardır: Romalılar, Galyalılar ve Cermenler. Her halkın kendine göre avantajları ve desavantajları var. Halkların ordularıda birbirinden farklıdır. Onun için oyuna başlamadan önce kendine uyan bir halk secmelisin.

    1)Romalılar
    Roma imparatorluğu amatör oyuncular için iyidir.Kullanımı başdan fazla zorluk çekdirmez.Yüksek toplumsal ve teknik gelişmeleri yüzünden romalılar mimarlık koordinasyonunda uzmandır ve askerleri travianda elitdir.
    Romalılar son derece dengelidir. Hücumda ve savunmada aynı derece güçlülerdir. Bu avantajları verebilmeleri için uzun ve masraflı eğitim görmeleri gerekdir. Piyadesi efsanevi ve müthişdir, ama suvarilere karşı savunma güçleri öbür halklardan azdır.
    Amatörler ve hangi halkı seçeceğini bilmiyen oyuncular icin bu halk idealdir.

    Romalıların Ordusu

    Romalıların Özellikleri
    * Aynı zamanda hammadde alanları ve köyyapıları kurulabilir
    * Köy çiti yüzünden yüksek savunma primi
    * Satıcılar 500er hammadde taşıyabilir (Hız: saatte 16 sektör)
    * Cok güçlü piyade, orta güçlü suvari,
    * Geliştirme ve eğitim pağalı ve uzun süreli.

    Galyalılar
    Galyalılar en barışcıl halkdır. Askeri eğitimlerinde savunmaya ağırlık verirler, hücumda performansları nerdeyse diğer halklarlan aynıdır.Suvarileri mükemmeldir, atları çok iyi yetişdirilmişdir ve hızlarıyla düşmanlara ani ve şaşırtıcı saldırılar yapabilirler.

    Bu halkı savunması kolaydır aynı zamanda hücumlardada iyidirler. Bu halk oyuncuya istediği şekilde stratejik oynama imkanı sunar, fakat bunun için oyuncu becerisini ve tecrübesini biraz ortaya koyması gerekdir. Ama tabiiki amatörlerde bu halklan başarılı olabilir!

    Galyalıların Ordusu

    Galyalıların Özellikleri
    * Hız primi: Travianda en hızlı ordu
    * Orta savunma primi: Çit
    * Satıcılar 750şer hammadde taşıyabilir (Hız: saatte 24 sektör)
    * Sığınak 2 kat fazla saklar (Yağmalamalarda savunma)
    * Pağalı harp makinaları
    * Masrafsız göçmenler

    Cermenler
    Cermenler travianın en atak halkıdır.Cermenler müthiş ve dehşet saldırıları dolayından herkes*in korkulu rüyasıdır ve ölümden korkmadan sürü halınde hertarafı yağmalarlar.

    Askeri disiplinleri ama öbür halklara göre azdır, buda cermenlerin savunmagücünün ve hızının az olmasına sebepdir. Atak ve tecrübeli oyuncular için cermenler daha uygundur!

    Cermenlerin Ordusu

    Cermenlerin Özellikleri
    * Yağmalama primi: Düşmanların sığınağı tek 2/3 sayılır
    * Toprak siper kolay kolay yıkılamaz, ama çok fazla da koruyamaz
    * Satıcılar 1000er hammadde taşıyabilir (Hız: saatte 12 sektör)
    * Askerlerin yağmalama gücü yüksek, ucuz ve hızlı eğitilebilir
    * Savunmada zayıf

    Yapılar
    Oyunu başladıkdan sonra ilkönce bir sağlam ekonomik altyapı sağlamalisin. Bunun için köyözetindeki 18 hammadde alanlarını geliştirmelisin. 4 değişik tip hammadde alanı var: Odun, tuğla, demir ve tahıl. Alanların birine tıkladıkdan sonra geliştirme imkaanlarını görebilirsin.
    Oyun ilerledikce köyünde kurulacak binalara ve yapılara önem vermelisin. Yeni bir yapı inşaa etmek için herhangi bir yeşil karonun üstüne tıklamalısın ve öylece yapı imkaanlarını görebilirsin.

    Bazı yapılar tek oyun ilerledikce kurulabilir ve onları kurmak için baska yapılar gerekdir.

    Merkez Binası
    Merkez binasında mimarlar ve inşaat ustaları oturur. Merkez binasının derecesine göre, hammadde alanları ve yapılar daha çabuk geliştirilebilir.

    Halk avantajları:
    Romalılar: Aynı zamanda bir hammadde alanı ve bir bina geliştirebilir.

    Hammadde Deposu
    Hammadde deposunda odun,tuğla ve demir depolanabilir. Deponun geliştirme derecesine göre kapasiteside artar. 20.dereceden sonra yeni depo kurulabilir.

    Tahıl Deposu
    Tahıl ambarında çiftliklerden gelen tahıl depolanır. Tahıl ambarının derece yüksekliğine göre kapasiteside artar. 20.dereceden sonra yeni ambar kurulabilir.

    Sığınak
    Saldırı anında köylüler hammaddenin bir miktarını sıgınağa saklarlar. 1.derecede her hammadde tipinden 100 mikdar yağmalamalara karşı korunur. 10.dereceden sonra yeni sığınak kurulabilir.

    Halk avantajları:
    Galyalılar: Sıgınağın kapasitesi 2 kere daha fazladır.
    Cermenler: Düşmanın sığınağı 66% olarak sayılır ve ona göre fazla götürülür.

    Elçilik
    Bir birliğe (ittifaka) üye olmak için elçilik kurman gerekdir. 3.derecede kendinde bir birlik kurabilirsin. Her derecede birliğin maksimum üye sayısı 3 artar.

    Askeri Üst
    Askeri üstde ordularına emir verebilirsin ve düşman saldırılarını görebilirsin. Bu yapı tek köyün orta sağ sektörüne kurulabilir. Mancınık saldırılarında hedefler askeri üstün gelistirilmesine göre fazlalaşır.

    Pazaryeri
    Pazar yerinde öbür oyuncularla pazarlık yapabilirsin ve hammadde gönderebilirsin. Pazar yerinin derecesine göre satıcılarında aynen artar ve bir mikdar hammadde nakliye edebilir.

    Halk avantajları:
    Romalılar: Satıcı 500 miktar taşıyabilir.
    Hız: saatte 16 Sektör.
    Cermenler: Satıcı 1000 miktar taşıyabilir.

    Kışla
    Kışlada kara birliği yetiştirilir.Binanın yapı derecesinin yüksekliğine göre, askerler daha hızlı yetiştirilebilir.

    Ahır
    Suvariler ahırda yetişdirilir ve eğitilir. Suvarilerin eğitim süresi ahırın derece yüksekliğine göre kısalır.

    Tamirhane
    Koçbaşları ve mancınıklar tamirhanede yapılır ve hazırlanır. Bunlar tamirhanenin derecesine göre hızlı üretilir.

    Akademi
    Akademide değişik asker tipleri yetişdirilir ve geliştirilir.

    Silah Dökümhanesi
    Silah dökümhanesinde askerlerin saldırı gücü geliştirilir.

    Zırh Dökümhanesi
    Zırh dökümhanesinde askerlerin savunmagücü geliştirilir. Araştırmalar dökümhanenin derecesine göre fazlalaşır ve zırhlar iyileşir.

    Saray
    Saray tek köylerin birine kurulabilir ve bu yapı otomatikman başkent koruması altında olur. Oyuncunun 4 den az köyü varsa başkent düşman tarafından işgal edilemez.

    Derece 10, 15 ve 20de üçer tane göçmen veya bir şehir idarecisi (Senatör,Muhtar,Reis) eğitilebilir.

    Köşk
    Köşk kralın ziyarete geldiğinde oturdugu küçük bir saraydır. Bir köyü işgal etmek için saray ve köşk önce mancınıklarla yerle bir edilmesi gerekdir.

    Derece 10 ve 20de üçer tane göçmen veya bir şehir idarecisi (Senatör,Muhtar,Reis) eğitilebilir.

    Ticari Merkez
    Ticari merkezde atarabaları geliştirilir ve bunlar güçlü atlarla çekilir.Satıcıların bu binanin derecesine göre fazla hammadde taşıyabilir.

    Her derecede kapasite 10% artar. Ona göre 20.derecede bir satıcın 3 kere daha fazla taşıyabilir.

    Turnuva Yeri
    Turnova yerinde askerlerin antrenman yapabilir ve metanetlerini geliştirebilir.Turnova yerinin derecesini yükseltdikçe askerlerin 20 sektörden fazla messafelerde daha hızlı olur.

    S.S.S
    Askeri üst nasıl kurulur?
    Askeri üstün ve çitin inşaat yeri başdan bellidir. Askeri üst tek köyün orta sağ sektörüne kurulabilir.
    Botschaft

    Birlik nasıl kurulur?
    Birlik kurmak için elçiliği 3.dereceye geliştirmelisin. Bir birliğe üye olmak için 1.derecede elçilik ve bir teklif gerekdir.

    Köyün ismi nasıl değiştirilir?
    Bunun için istatistik linkine(mavi disk) tıkla, orda kendi ismine tıkla ve Profil değiştir linkine tıkla. Köyismi yazan yere yeni ismi verebilirsin.

    Askerler nasıl yapılır ve eğitilir?
    Ilkönce 1.derece askeri üst ve 3.derece merkez binası kurman gerek. Ondan sonra kışla kurabilir ve orda askerlerini eğitebilirsin.

    Benim köyümü nasıl savunabilirim?
    Köyünde kendi veya arkadaşlarının askerleri bulunduğunda otomatikman saldırılarda savunurlar.
    Askersiz bir köye saldırdığımda niye askeri kayıplarım oluyor?
    Her köyün en az ana savunması olur. Güçlü suvarilerden harıç, tek bir asker birliğinlen saldırdığın an her zaman bir ufak kayıbın olur. Defans için eğitilmiş askerler (Örneğin galyalıların phalanxları) saldırılar için hiç uygun değil.

    Nüfusumu nasıl yükseltirim?
    Her yeni yapı nüfusunu otomatikman yükseltir. Yapı geliştirirken nüfusunun sayısı ne kadar yükseleceğini bu sembolun yanındaki sayısından görebilirsin.Getreideverbrauch

    Imdaat, benim tahıl üretimi gide gide azalıyor!
    Üretim yazan yerdeki tahılsayısı tüm asker ve nüfus tahıl masrafları harıç hesaplanır. Brüt tahıl üretimini yukarda sağ tarafda görebilirsin.
    Bu ve bunun gibi birçok soruların cevaplarını travian forumlarında arama yolu ile de bulabilirsiniz.
    Devamını Oku

    Googlede Ara Blogger Gluttony teması,blogger teması

    Devamını Oku

    Googlede Ara Enlighten teması indir,yeni template,blogger template

    Blog ağı büyüdükçe tema seçenekleri de artıyor,işte blogger için yeni ve güzel bi tema zonacerebral a teşekkür ediyoruz tabi ki

    Devamını Oku

    Googlede Ara Aliens vs Predator Requiem,AVP 2


    Film: Aliens vs. Predator: Requiem
    Yönetmenler: Colin Strause - Greg Strause
    Writers (WGA):
    Shane Salerno (written by)
    Dan O'Bannon ("Alien" characters) ...

    Gösterim Tarihi: 25 Aralık 2007 (ABD) / Diğer
    Tür: Action / Horror / Sci-Fi
    Etiket: This Christmas there will be no peace on Earth.
    Pilot Kelime: Warring alien and predator races descend on a small town, where unsuspecting residents must band together for any chance of survival.
    Oyuncular: Steven Pasquale, Reiko Aylesworth, David Paetkau, Chelah Horsdal ...

    İlk film olan Alien vs. Predator üstünden 3 yıl geçtikten sonra yapımcılar serinin ikinci filmi Alien vs Predator 2:requiem 25 aralık'ta ABD'de gösterime giriyor.İlk filmi izleyenler bilirler Filmin son sahnesinde canlanan alien biraz predator'e benzeyerek oluşmuştu,Bu sahneden yola çıkarak yeni bir tür alien predator savaşı bizi bekliyor.ilk avp yani alien versus predator filmindeki savaş sahnelerinin azlığından yakınan izleyiciler sanırım bu filmde aradıkları sahnelere kavuşmuşa benziyorlar . ama predator’ lar bu devam filminde insan ırkına da acımıyorlar. fragman dan izlediğim kadarı ile.
    fikrimi soracak olursanız bu film muhteşem olmuşa benziyor.


    Devamını Oku

    Googlede Ara Need For Speed ProStreet hileleri

    4 Aralık 2007 Facebook'ta Paylaş 0 yorum
    Need For Speed ProStreet hileleri arıyorsanız işte aradığınız hileler :

    1. cokezero - VW Coke Zero Golf GTI aracını garajınıza ekliyor.
    2. onlinesubaru - Subaru Impreza WRX Sti aracını online yarışlarda kullanabiliyorsunuz
    3. mitsubishigofar - Mitsubishi Lancer Evolution aracını garajınıza ekliyor.
    4. safetynet - Tamirci aktif oluyor sanırım. Emin değilim
    5. cashmoney - Bu kodu her girdiğinizde hesabınıza 10,000$ ekleniyor.
    6. reggame - Oyuna kayıt ediyor galiba.
    7. zerozerozero - VW Golf GTI aracını garajınıza ekliyor.
    8. 1mi9k7e1 - Bilinmiyor
    9. l1is97a1 - Jantlar açılıyor
    10. w2iollo1 - Vinyls açılıyor
    11. 1ma9×99 - Çıkartmalar (Decals) açılıyor
    12. horsepower - Motoru güçlendiriyor
    13. itsaboutyou - Audi TT aracını garajınıza ekliyor.
    14. worldslongestlasting - Dodge Viper SRT10 aracını garajınıza ekliyor.
    15. energizerlithium - Lithium Energize Vinyl aktif oluyor
    16. castrolsyntec - Castrol Syntec Vinyl aktif oluyor
    17. leipzig - Bilinmiyor
    18. unlockallthings - Tüm araçların kilidi kalkıyor
    19. collectorsed - Acura NSX, Acura Integra, Audi RS4, Lexus IS350, Pontiac Solstice GXP araçlarını açıyor.

    Hileleri girmek için :

    1. CAREER ekranınıza gelin
    2. Buradan CODE ENTRY seçeneğini seçin.
    3. Bu esnada oyun online bağlantı kurmak isteyecektir. CANCEL düğmesine basarak bunu engelleyin.
    4. ENTER SECRET CODE seçeneğine tıklayın. Ve sonraki gelen ekrana hile kodlarını girip onaylayın.

    kaynak : dmry.net

    Devamını Oku

    Googlede Ara Aydilge - Dünyanın Kalbi Durmasın

    şarkı sözleri Gök yüzünde kapkara dumanlar Bilmez gibi bakıyor insanlar Çernobiller unutuluyorlar Dünyamızı çok acıtıyorlar Hiç durmasın yanmasın kırılmasın kırma Dünyanın kalbi hiç durmasın durma Yok olmasın yanmasın kırılmasın kırma Dünyanın kalbi hiç durmasın durma Yer yüzünde kötücül adamlar Ellerinde kocaman silahlar Hep paranın petrolün peşinde Görmüyorlar kurşun gözleriyle Hiç durmasın yanmasın kırılmasın kırma Dünyanın kalbi hiç durmasın durma Yok olmasın yanmasın kırılmasın kırma Dünyanın kalbi hiç durmasın durma Fark et artık, gör artık, duy artık durma Uyan artık, kalk artık ,gör artık susma Dünya bizim. söz-müzik: Aydilge düzenleme: Atakan Ilgazdağ-cingılist
    Devamını Oku

    Googlede Ara Worms 3D "Tarihin en korkunç oyunu geri dönüyor!" download

    2 Aralık 2007 Facebook'ta Paylaş 0 yorum
    Onlar ki bir acımasız, onlar ki son derece silahlı ve tehlikeli ve onlar ki bizleri gülmekten kırıp geçiren... Evet, evet doğru tahmin ettiniz. Tüm sevimlilikleriyle kurtçuklar yeniden aramızda. Üstelik utanmadan bir de 3. boyutu keşfederek iyice işi çığrından çıkarmışlar. Önceki oyunlarında arkadaşlarımızla birlikte saatlerce gülme krizleri geçirdiğimiz Worms’un bu üç boyutlu versiyonunda da kahkaha tufanı kaldığı yerden devam ediyor.

    Bir zamanlar saatlerce başından kalkamadığımız Worms yine bizi ekran başına bağlayacak gibi görünüyor. Worms 3D genel olarak önceki Worms’lar ile aynı frekansta tasarlanmış. İlk oynayışta 3 boyutlu ortam küçük kurtçuklarımızın sevimliliklerini biraz alıp götürmüş gibi gelse de bir süre oynayıp yeni boyuta alıştıktan sonra oyun size son derece eğlenceli dakikalar geçirtebiliyor.

    Oyun, bölüm yapısı olarak Worms Armageddon’a son derece benzer bir yapıda tasarlanmış. Worms 3D’ye alışmanız için düzenlenmiş olan bir dizi eğitim bölümü son derece başarıyla hazırlanmış. Üçüncü boyut devreye girdiği için oyunun kontrolleri bir hayli zorlaşmış. Bakış açıları, kurtçukları hareket ettirme, ateş etme derken insanın eli ayağına dolaşıp kendi kafasına bazuka salladığı durumlar başlangıçta bir hayli fazla yaşanabiliyor (tecrübeyle sabittir). Ancak eğitim bölümlerini hakkını vererek tamamladığınızda oyuna oldukça ısınıyorsunuz.

    Görev bölümleri önceki Worms’lara oranla çok daha zor olmuş. Bunun en büyük nedeni ise oyunun üç boyutu olması. Haritada bir yerden bir yere gitmek ya da diğer kurtçukların nerede olduğunu bulabilmek için size verilen zaman genel olarak son derece kısıtlı oluyor. Öyle ki bazı bölümlerde ancak son bir iki saniye içinde ateş etmeye fırsat bulabiliyorsunuz. Bunun yanında bölümler ilerledikçe verilen silahların kısıtlanması ve düşmanlarınızın her attığını vurmaya başlaması da işinizi oldukça zorlaştırmaya başlıyor. İşte bu noktadan sonra işiniz yalnızca düşmanları vurmak yerine stratejik noktalardan saldırıp geri çekilerek mümkün olduğunca düşmanın size zarar vermesini engellemeye çalışmanız gerekiyor. Ancak garip bir şekilde bu zorluk seviyesi sizin sinirinizi bozmak yerine oyundan daha çok zevk almanızı sağlıyor (ya da hepten Worms manyağı olduğunuzu kabul edin, ya da bir dakika, önce ben kabul edeyim).

    Bölümler önceki Worms’daki gibi son derece eğlenceli tasarımlarla karşımıza çıkıyor. Ayrıca bölümleri bitirdiğimizde karşımıza çıkan ara demolar ise katıla katıla gülmenizi sağlayacak cinsten. Özellikle Old Women ve Matrix temalı olan ara demolar oturduğunuz sandalyeden yere doğru yuvarlanmanızı sağlayacak kadar dramatik sonuçlar doğurabiliyor. Bölümleri bitirdiğinizde önceki Worms’lardan farklı olarak etkinleştirebileceğiniz yeni özellikler var. Bunlar Concrete Donkey gibi efsane olmuş süper silahlardan, oynadığınız bölümlerin haritalarına kadar çeşitlilik gösterebiliyor. Bu yeni özellikleri multiplyer ya da single olarak oynayacağınız klasik Worms maçlarında kullanabiliyorsunuz.

    Download:
    http://rapidshare.com/files/46287233/Worms.3D.CD1.part1.rar
    http://rapidshare.com/files/46296107/Worms.3D.CD1.part2.rar
    http://rapidshare.com/files/46304781/Worms.3D.CD1.part3.rar
    http://rapidshare.com/files/46313510/Worms.3D.CD1.part4.rar
    http://rapidshare.com/files/46322421/Worms.3D.CD1.part5.rar
    http://rapidshare.com/files/46331188/Worms.3D.CD1.part6.rar
    http://rapidshare.com/files/46336344/Worms.3D.CD1.part7.rar
    http://rapidshare.com/files/46266872/Worms.3D.CD2.part1.rar
    http://rapidshare.com/files/46273179/Worms.3D.CD2.part2.rar
    http://rapidshare.com/files/46279553/Worms.3D.CD2.part3.rar

    Şifre: www.yapma.be
    Worms 3D NoCD
    http://www.speedyshare.com/563245123.html
    Şifre: www.yapma.be
    Devamını Oku

    Googlede Ara Blogger için Ingrid Grey teması

    1 Aralık 2007 Facebook'ta Paylaş 0 yorum
    Uyumlu olduğu browserlar;
    FireFox
    Internet Explorer 6
    Internet Explorer 7
    En iyi ekran boyutu 1024x768
    Demo
    Download
    Devamını Oku