Googlede Ara Worms 3D "Tarihin en korkunç oyunu geri dönüyor!" download

2 Aralık 2007 Facebook'ta Paylaş
Onlar ki bir acımasız, onlar ki son derece silahlı ve tehlikeli ve onlar ki bizleri gülmekten kırıp geçiren... Evet, evet doğru tahmin ettiniz. Tüm sevimlilikleriyle kurtçuklar yeniden aramızda. Üstelik utanmadan bir de 3. boyutu keşfederek iyice işi çığrından çıkarmışlar. Önceki oyunlarında arkadaşlarımızla birlikte saatlerce gülme krizleri geçirdiğimiz Worms’un bu üç boyutlu versiyonunda da kahkaha tufanı kaldığı yerden devam ediyor.

Bir zamanlar saatlerce başından kalkamadığımız Worms yine bizi ekran başına bağlayacak gibi görünüyor. Worms 3D genel olarak önceki Worms’lar ile aynı frekansta tasarlanmış. İlk oynayışta 3 boyutlu ortam küçük kurtçuklarımızın sevimliliklerini biraz alıp götürmüş gibi gelse de bir süre oynayıp yeni boyuta alıştıktan sonra oyun size son derece eğlenceli dakikalar geçirtebiliyor.

Oyun, bölüm yapısı olarak Worms Armageddon’a son derece benzer bir yapıda tasarlanmış. Worms 3D’ye alışmanız için düzenlenmiş olan bir dizi eğitim bölümü son derece başarıyla hazırlanmış. Üçüncü boyut devreye girdiği için oyunun kontrolleri bir hayli zorlaşmış. Bakış açıları, kurtçukları hareket ettirme, ateş etme derken insanın eli ayağına dolaşıp kendi kafasına bazuka salladığı durumlar başlangıçta bir hayli fazla yaşanabiliyor (tecrübeyle sabittir). Ancak eğitim bölümlerini hakkını vererek tamamladığınızda oyuna oldukça ısınıyorsunuz.

Görev bölümleri önceki Worms’lara oranla çok daha zor olmuş. Bunun en büyük nedeni ise oyunun üç boyutu olması. Haritada bir yerden bir yere gitmek ya da diğer kurtçukların nerede olduğunu bulabilmek için size verilen zaman genel olarak son derece kısıtlı oluyor. Öyle ki bazı bölümlerde ancak son bir iki saniye içinde ateş etmeye fırsat bulabiliyorsunuz. Bunun yanında bölümler ilerledikçe verilen silahların kısıtlanması ve düşmanlarınızın her attığını vurmaya başlaması da işinizi oldukça zorlaştırmaya başlıyor. İşte bu noktadan sonra işiniz yalnızca düşmanları vurmak yerine stratejik noktalardan saldırıp geri çekilerek mümkün olduğunca düşmanın size zarar vermesini engellemeye çalışmanız gerekiyor. Ancak garip bir şekilde bu zorluk seviyesi sizin sinirinizi bozmak yerine oyundan daha çok zevk almanızı sağlıyor (ya da hepten Worms manyağı olduğunuzu kabul edin, ya da bir dakika, önce ben kabul edeyim).

Bölümler önceki Worms’daki gibi son derece eğlenceli tasarımlarla karşımıza çıkıyor. Ayrıca bölümleri bitirdiğimizde karşımıza çıkan ara demolar ise katıla katıla gülmenizi sağlayacak cinsten. Özellikle Old Women ve Matrix temalı olan ara demolar oturduğunuz sandalyeden yere doğru yuvarlanmanızı sağlayacak kadar dramatik sonuçlar doğurabiliyor. Bölümleri bitirdiğinizde önceki Worms’lardan farklı olarak etkinleştirebileceğiniz yeni özellikler var. Bunlar Concrete Donkey gibi efsane olmuş süper silahlardan, oynadığınız bölümlerin haritalarına kadar çeşitlilik gösterebiliyor. Bu yeni özellikleri multiplyer ya da single olarak oynayacağınız klasik Worms maçlarında kullanabiliyorsunuz.

Download:
http://rapidshare.com/files/46287233/Worms.3D.CD1.part1.rar
http://rapidshare.com/files/46296107/Worms.3D.CD1.part2.rar
http://rapidshare.com/files/46304781/Worms.3D.CD1.part3.rar
http://rapidshare.com/files/46313510/Worms.3D.CD1.part4.rar
http://rapidshare.com/files/46322421/Worms.3D.CD1.part5.rar
http://rapidshare.com/files/46331188/Worms.3D.CD1.part6.rar
http://rapidshare.com/files/46336344/Worms.3D.CD1.part7.rar
http://rapidshare.com/files/46266872/Worms.3D.CD2.part1.rar
http://rapidshare.com/files/46273179/Worms.3D.CD2.part2.rar
http://rapidshare.com/files/46279553/Worms.3D.CD2.part3.rar

Şifre: www.yapma.be
Worms 3D NoCD
http://www.speedyshare.com/563245123.html
Şifre: www.yapma.be
Worms 3D "Tarihin en korkunç oyunu geri dönüyor!" download başlıklı yazı defa okundu