Googlede Ara winamp programının en büyük rakibi AIMP v2.07 Beta



Üreticinin Açıklaması :


Gelişmiş bir multimedya oynatıcısı olan programda, entegre ses dönüştürücü kayıt ve etiket düzenleyici gibi işlevler bulunmakta. Minimum sistem kaynağı tüketimi iddiasıyla hizmete sunulan program, winamp 2 serisi gibi görünüyor.Ekolayzer ve kısayol tuş desteği gibi özellikleri ile bilgisayarınızdan en az yükle en berrak sesi alacaksınız.
MD5:

C033395D5D90A4088135D737124EE4C2


Version: 2.07


BetaBuild: 29.10.2007


D1: Catode.RU


D2: Rapidshare.RU


D3:


http://www.aimp.ru/index.php?name=Downloads&cat=4
Devamını Oku

Googlede Ara FIFA 2008 + Real Football 2008 - Java Game ↓

FIFA 2008 + Real Football 2008 - Java Game FIFA 2008 + Real Football 2008 - Java Game Ekran boyutları aşağıdaki gibi olan bütün modellerle uyumludur. 128x128 128x160 176x204 176x208 176x208 s60v2 176x208 s60v3 176x220 176x220 Samsung 240x320 240x320 Samsung 240x320 s60v3 indirmek için buraya bakın

Devamını Oku

Googlede Ara Geleceğin otomobilleri


resimler burada
Devamını Oku

Googlede Ara Sanal Striptizciye Dikkat!


İnternette dolaşan bir "sanal striptizci" oyunu bilgisayar kullanıcılarına tehlike oluşturuyor. Bu oyunda Melissa isimli bir striptizci soyunmak için sizden ekranda beliren kelimeleri girmenizi istiyor. Her yeni kelimeyle sanal striptizci biraz daha soyunuyor. Fakat bu esnada İnternet korsanları oyunun içine gizledikleri programı kullanarak sabit diskteki bilgilere sızıyor. Ele geçirilen bilgiler çoğunlukla "spam" mail göndermek için kullanılıyor. Yetkililer internet kullanıcılarını bu yeni tehlike için uyarıyor.
aktifhaber.com
Devamını Oku
etiket , ,

Googlede Ara Import Tuner Desktops - Car Girls 1 ↓

Import Tuner Desktops - Car Girls 1

Import Tuner Desktops - Car Girls 1
JPG | 12 pic | 1280x1024 | 3,5 Mb


Devamını Oku

Googlede Ara Baltalı Hafize

Türk kızı Hafize, dükkanı basan soyguncuya balta ile karşılık verince ABD'de günün haberi oldu.
Hürriyet Video'larını izlemet için Flash 7 veya daha yüksek eklenti yüklenmeniz gerekmektedir. Yüklemek için tıklayınız!!!
Devamını Oku
etiket

Googlede Ara pes 7,(pes 2008)



Japonların futbol sanatına hoş geldiniz

Seneler önce başladı Japonlar’ın futbol oyunlarına el atması. Çoğu zamanda hüsranla sonuçlandı ve Avrupalılar tarafından beğenilmedi. Bir gün “Winning Eleven” adında bir yapım çıkageldi, o zamanlar piyasada FIFA vardı ve herkes FIFA’cı tabir ile bütünleşmişti. KONAMI firmasının Winning Eleven’nın hayatımıza girişi... sessizce oldu, önceleri burun kıvırdık sonraları değişiklik olsun hep “FIFA oynayalım” şekline getirdik.

Halbuki kendimizi kandırıyorduk. FIFA’da eksik bir şeyler vardı. Aklımızda yapmaya çalıştığımız, ama FIFA’da yapamadıklarımız Winning Eleven’da sergileniyordu. “Acaba FIFA’dan daha iyi mi?” diye aklımıza gelmeye başladığında ise artık her şey için çok geçti. Çünkü son yıllarda FIFA serisi Winning Eleven’a git gide benzemeye başlamış ve bir zamanların tek futbol oyunu rakibinin ciddiyetini anlamıştı. Bu olanların sonucunda artık, 2 tane mükemmel futbol oyununa kavuşacağımızı herhalde yıllar önce söyleseler inanmazdık.

Winning Eleven veya Avrupalıların bildiği diğer adıyla Pro Evolution Soccer (PES) son oyunuyla hayatımıza girmek üzere. Pro Evolution Soccer 2008 demosu dün PC sahipleri için yayınlandı ve nihayetinde sabırsız futbol oyunu sevenler hemen bilgisayarlarımıza indirdik oynamaya başladık. Yalnız oynamaya başlarken az çok nelerin bizi karşılayacağını da biliyorduk. Her yeni PES’te (Uzatma kullanmayacağım kısaca PES diyoruz unutmayalım) olduğu gibi bu seferde bizleri; daha zorlaşmış gol pozisyonları, daha gerçekçi hareketler, daha elden geçirilmiş kontrollerle her şeyin daha iyisi olduğunu biliyorduk, hissediyorduk.

Aynı şeyler PES 2008 içinde geçerli. Demo iki devreli, beş dakikalık maçtan ibaret, ama farklar hemen görülebiliyor. Peki nedir bu farklar dersek hissedilebilirlik açısı ile sıralayabiliriz. Mesela oyun başlar başlamaz çok etkili bir fizik sunumunun olduğu ortaya çıkıyor. Oyuncuların koşmaları hareketleri ve animasyonları serinin diğerlerine göre çok gelişmiş, dahası grafiksel açıdan belki de en çok atlama yaşanan PES oyunu diyebiliriz. Buna ayrı olarak yazının sonunda değineceğim.
Artık her PES’te olduğu gibi futbol alanındaki meşin yuvarlak daha bir gerçekçi ve daha bir ağır, kaldı ki oyun genel olarak daha ağır diyebiliriz. Ağırlaşmış olan yapımda paslaşmalar direk olarak daha fazla öne çıkıyor. Futbolcu “Body Balance” diye tabir ettiğimiz fiziki özellikleri artık çok fazla hissedilebilir seviyede, yani Vierra’nın yanından kaçabilmeniz biraz zor herhalde beni anladınız. Futbolcuların topu sürüşünden tutunda, topla beraber gitmelerine kadar hareketlerde bir değişiklik söz konusu. Artık oyuncularımız ile top sürmek zorlaşmış. Karşıdaki takım boş alanları iyi kapatıyor ve ayağa pasları çok iyi şekilde yapıyor. Bu durumda oyunda hücum ve defans yapabilme özellikleri demodan anlaşıldığı kadarı ile dengelenmiş. Yani Ronaldinho, Henry yada Adriano ile alıp başınızı gitmek biraz zor. Oynanıştaki yenilikleri anlatmakla bitmez; şut çekmek falso vermek her şeyin elden geçirildiğini oynarken rahatlıkla hissediyorsunuz. Kalecilerin biraz daha iyi olduğu ve uzaktan gol atmanın artık çok ince hesaplara döküldüğü ortada. Bugüne kadar benim gibi ikili kapışmalarda artı sağlaması için, duran top çalışmaları yapmanın ise bu oyunla beraber pek getirisi olmayacak. Çünkü serinin öncekileri yapımlarındaki duruş açıları ve falso olayları bu yeni PES’te farklı ve daha bir gerçekçi.

Oyunun seçeneklerinde benim gibi ileri derecedeki PES severler için çok fazla yenilik var. Artık takım komutlarında taktik ekranında sadece takım üzerine değil, birebir oyunculara verilen komutlarla yenilenmiş. Manuel olarak oyuncu oynarken artık oyuna çok daha fazla hakim. Futbolcularımızın anlamsızca değiştirmelerden ve istenmeyen kaleci açılmalarının da önüne geçilmiş durumda.

Artık rakibin boş alan bırakmaması ve her pasımızın direk oyuncumuzla buluşmasını beklemek hayal. Ara pasları ve yan paslar biraz etkili olabilir; ama unutmadan da ekleyelim, artık oyuncumuzun duruş açısının koşarken ki ayak bileklerinin hareketlerinin doğruluğu bile, atacağımız pas ya da şutun yerini bulmasına direk etki ediyor. Artık L2 - R2 tuşları diye tabir ettiğimiz ve adam eksiltmeye yarayan hareketler biraz daha gerçekçi ve etkili. Topla beraber hareket etme özelliği elden geçirilmiş. Belirli oyuncularla çok rahat top ile ileriye gidebilirken defans oyuncuları ile rakibi küçümsemeye kalkarak üstüne gitmek neredeyse imkansız (Kendimden bilirim 3-0’dan sonra Terry ile gol aramaya çalışırdım. Çalım yapardım artık hayal).
Artı hakemlere de değinecek olursak yaptığım onlarca maç sonunda yerinde ve dengeli diyebiliriz. Hareket halindeki rakip futbolcunun önüne görüş açısına göre, baya bir uzaktan kayıp topu almak ya da dokunmak yok. Çünkü tüm oyuncuların oyundaki fiziki özellikleri çok değişmiş durumda. En ufak sert bir hareket ise takibinde cezasız kalmıyor bunu eklemekte fayda var.

Demoda Türkiye’nin de içinde bulunduğu 6 takım ile oynama imkanına sahibiz. Açıkçası ülkemizi; Arjantin, Brezilya, İspanya gibi takımlar arasında demo da bile olsa görmek harika. Oynanış hakkında yazacaklarım tabi ki bu kadar değil. Ama oyunun tam sürümü çıkana kadar beklemek bu tip durumlarda en iyisidir.

PES benim sistemimde çalışır mı?

Şimdi oynanışından az da olsa bahsettiğimize göre, sistem olarak ve teknik açıdan neler bizi bekliyor ona bakalım. Konami özellikle bugüne kadar PES oyunlarında optimizasyonu çok iyi yaptı. Ama daha önceki PES’lerle, PES 2008’in aralarında ciddi anlamda grafik farkı olması, insanın aklına ister istemez; “Acaba sistemimde sorun yaşatır mı?” sorusunu akıllara getiriyor. Sistem gereksinimlerine bakıldığında minimum olarak; GeForce 3 ayarı ekran kartı, 512 ram ve 1.4GHZ işlemci istiyor. Zaten oyunun Settings kısmında “Low – Medium – High” seçeneklerinin üstüne gelip biraz beklerseniz, size ne tür teknolojiyi destekleyen ekran kartı gerektiği de yazıyor.

Low(Düşük) detay için Pixel Shader 1.1 destekli 64MB bir ekran kartı isterken, Medium(Orta) detay için Pixel Shader 2.0 ve 128MB ekran kartına ihtiyaç duyduğunu göreceksiniz. Takdir edersiniz ki High yani yüksek detayda ise Pixel Shader 3.0 standartlarında bir ekran kartı olması gerekiyor. 256MB belleği olmazsa sorun çıkacağı da ortada. İşlemci yönünde 2.4GHz civarında bir işlemci, 512MB ram ve 256MB’lık orta seviye X1600 Pro veya 6600GT sahip ekran kartlarının 1024x768 çözünürlükte yüksek detay ve sorun yaşamadan oyunu oynayabilmesi kuvvetle muhtemel diyebiliriz. Bu arada “Wide Screen” monitörlerde önceki PES oyunlarının çıkardığı sorunlara sıkça rastlamışsınızdır. Ama PES 2008’de, Wide Screen monitörlere tam destek vermesi ile bu sorun çözülmüş diyebiliriz.
“Önceki PES’lerde Shader detayları bu kadar önemli değildi” diye aklımıza takılabilir. Ama PES 2008 grafik motoru ciddi anlamda atılım yaşamız takdir edersiniz ki, modellemelere gerçekçiliği işlemciler ile verebiliriz. Artık yüzler gibi dokulara da ekran kartlarımızın Shader teknolojisi ile efekt vermemiz gerekir. Bu yüzden PES 2008 oyununda Shader destekli ekran kartları ön plana çıkmış. Yani en az 1.1 destekli bir ekran kartınız yoksa oyunu oynayamıyorsunuz. Son olarak da oyunun Readme dosyasında yazana göre, desteklenen ekran kartları arasına Laptop kategorisinin girmediğini belirtmek isterim. Şahsen denemeye fırsatım olmadı, ama ben gene de hatırlatmak istedim.

İşin özü oyun iyi olmuş mu?

İşte yüzde yüz olarak emin olacağım tek doğru budur. Oyun tam kıvamında eski PES oyunculuğundan farklı değil. Herhalde Konami daha iyisini yapana kadar PES 2008’den seri içinde daha iyisi olmayacak diyebiliriz. Hem grafiksel açıdan hem oynanış açısından hem de sistem dostu olması açısından; Pro Evolution Soccer 2008 gümbür gümbür geliyor. Bizleri gene uykusuz bırakacağı ortada. Demoyu gönül rahatlı ile indirebilirsiniz, oyun çıkınca da koşarak gidip alabilirsiniz özellikle PES severlerin beklediğine değecek.



1- http://www.gigasize.com/get.php/3195870004/PS08BYLEO.part01.rar
2- http://www.gigasize.com/get.php/3195870117/PS08BYLEO.part02.rar
3- http://www.gigasize.com/get.php/3195870377/PS08BYLEO.part03.rar
4- http://www.gigasize.com/get.php/3195870478/PS08BYLEO.part04.rar
5- http://www.gigasize.com/get.php/3195870665/PS08BYLEO.part05.rar
6- http://www.gigasize.com/get.php/3195870751/PS08BYLEO.part06.rar
7- http://www.gigasize.com/get.php/3195870870/PS08BYLEO.part07.rar
8- http://www.gigasize.com/get.php/3195871205/PS08BYLEO.part08.rar
9- http://www.gigasize.com/get.php/3195871006/PS08BYLEO.part09.rar
10- http://www.gigasize.com/get.php/3195871270/PS08BYLEO.part10.rar
11- http://www.gigasize.com/get.php/3195871090/PS08BYLEO.part11.rar
_________________
etiketler: PEs 2008 resimleri, pes 2008 türkçe yama, pes 2008 videoları, pes 2008 türkiye ligi, pes 2008 patch, pes 2008 hileleri, pes 7 resimleri, pes 7 çıkış tarihi
Devamını Oku

Googlede Ara 29 ekim Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun

Türkiye Cumhuriyetinde yaşayan herkesin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.

“Ey Türk Gençliği!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.

Mevcudiyetinin ve istikbâlinin yegane temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. İstikbâlde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek dahili ve harici bedhahların olacaktır.

Bir gün, istiklal ve Cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için içinde bulunacağın vaziyetin imkan ve şeraitini düşünmeyeceksin! Bu imkan ve şerait, çok namüsait bir mahiyette tezahür edebilir.

İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.

Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde iktidara sahip olanlar gaflet, dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri şahsi menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler.

Millet, fakru zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir.

Ey Türk istikbalinin evladı!

İşte, bu ahvâl ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!”

Mustafa Kemal ATATÜRK
Devamını Oku
etiket

Googlede Ara Avrasya maratonu

Her geçen yıl artırılan ödüllerle başarılı atletlerin yoğun katılım gösterdiği Kıtalararası Avrasya Maratonu'nun 29.'su, kendi alanında birçok ilke sahne oldu. 800'ün üzerinde atletin kayıt yaptırdığı maratonu, tamamlayanların sayısının 667 olduğu bildirildi. Atletizm Federasyonu Başkanvekili Münir Yaraş, geçen yıl 599 kişinin tamamladığı yarışı... bu yıl 667 kişinin bitirdiğini bunun da bir rekor olduğunu kaydetti. Yaraş aynı şekilde, 15 kilometre koşuya ilginin de fazla olduğunu, geçen yıl bin 460 olan bitiren sayısının bin 800'ün üzerine çıktığını ifade etti. Kenyalı atlet David Emmanuel Cheruiyot'nun 2.10.56'lık derecesiyle yeni parkur rekorunu kırdığı maraton, Amsterdam Maratonu ile bu yılın en hızlı yarışı oldu. Amsterdam Maratonu'nda da 2.20.00'ın altında dereceyle 29 atlet yarışı tamamlamıştı. -8 ATLET GEÇEN YILKİ DERECENİN ALTINDA KOŞTU- Performans olarak üst düzeyde geçen 29. Kıtalararası Avrasya Maratonu'nda 8 atlet geçen yılın parkur rekorunun (2.12.52) altında bir dereceyle koştu. Yarışta ilk 8 sıra şöyle oluştu: 1. David Emmanuel Cheruiyot 2.10.56 (Kenya) 2. Mark Windot Yatich 2.11.02 (Kenya) 3. Tariku Jufar 2.11.04 (Etiyopya) 4. Leonard Mucheru Maina 2.11.08 (Kenya) 5. Raymond Kipkoech 2.11.11 (Kenya) 6. Iaroslav Musinschi 2.11.57 (Moldova) 7. Josphat Kipkemboi Yego 2.12.27 (Kenya) 8. Musenduki Mohamedi Ikoki 2.12.41 (Tanzanya) -1.'LERE ÖDÜLLERİ DEVLET BAKANI YAZICI VERDİ- 29. Kıtalararası Avrasya Maratonu'nda erkek ve bayanlarda birinci olanlara ödüllerini Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı verdi. Maraton bitiş noktasının yanında kurulan platformda gerçekleştirilen ödül töreninde, ilk 3'e girenlere kupa, madalya ve para ödüllerini sembolize eden büyük çekler verildi. Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Yazıcı, erkeklerin birincisi Cheruiyot ve bayanların birincisi Etiyopyalı Atsede Bayisa Tesema'ya ödüllerini verirken, ikincilere İstanbul Valisi Muammer Güler, üçüncülere de Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ödül verdi. -EN BÜYÜK ÖDÜLÜ CHERUIYOT(anlamı herkes uyurken :)))))) KAZANDI- Yarışın birincisi Kenyalı Cheruiyot 1.'lik ikramiyesi olarak 60 bin, parkur rekoru kırdığı için 10 bin ve toplamda 70 bin dolar ödül kazandı. Bayanlarda birinci olan Tesema ise birincilik ikramiyesi olarak 60 bin dolar kazandı. -CHERUIYOT SON METRELERDE YAPTIĞI ATAKLA KAZANDI- 29. Kıtalararası Avrasya Maratonu'nun birincisi Kenyalı Cheruiyot, yarışın başından itibaren önde yer aldığı gruptan hiç kopmayıp, son metrelerde yaptığı atakla birinciliğe ulaştı. Boğaz Köprüsü geçilirken yaklaşık 70 kişilik bir kalabalığın önde gurup oluşturduğu maratonda, Yenikapı'ya gelinirken gurup yaklaşık 35 atlete düştü. Maratonun 21. kilometresini 20 kişilik grup birlikte geçerken, öndeki 6 göğüs numaralı Kenyalı Leonard Mucheru Maina dikkat çekti. 30. kilometreden sonra öndeki grup 5 kişiye düşerken, Galatata Köprüsü'ne de ilk sırada giren Maina'nın arkasındaki atletler Kenyalı Raymond Kipkoech, Etiyopyalı Tariku Jafur, Kenyalı David Emmanuel Cheruiyot ve Kenyalı Mark Windot Yatich olarak sıralandı. Kabataş'a gelinirken atletler arasında tempo arttırmalar başladı. 34 göğüs numaralı Cheruiyot diğer 4 atlete göre daha iyi bir performans ortaya koyarak yarışın birincisi oldu. -MARATONDAN NOTLAR- -Bu yıl ikinci kez atletlerin ayakkabılarına takılan çipli sistemle koşulan maratonda kontroller, geçen yıl olduğu gibi sadece start ve bitiş noktalarında yapılmadı. Parkur boyunca belirli noktalarda atletlerin dereceleri kaydedildi. -Atletler, belirli mesafelerde yol kenarına konulan su ve ıslak sünger ile serinlemeye çalışırken, bu noktalarda sporcular için soyulmuş elma da hazır tutuldu. -Boğaz Köprüsü çıkışından sonra Zincirlikuyu dönüşüne yakın noktada tekerlekli sandalyeli maratonculara yol açmak için yolda duraksayan ambulans, naklen yayın araçları ve basın aracı bir ara maratoncuların yolunu daraltınca sıkışıklık yaşandı. -Maraton güzergahı boyunca vatandaşlar ev ve iş yerlerinin pencerelerinden sporcuları alkışladı. -15 KİLOMETRELİK KOŞUDA CİNSİYETLER KARIŞTI- 15 kilometrelik koşuda bazı atletlerin cinsiyetinin yanlış kaydedildiği ortaya çıktı. Genel klasmanda 1. olan Etiyopyalı Shimelis Girma'nın kayıtlarda bayan olarak geçmesi şaşkınlık yarattı. Daha sonra bu hata düzeltildi. Türkler tasnifinde ise önce Fadime Suna 3. olarak bildirildi. Ancak yarışta 3. olan Nilay Esen'in erkek olarak kaydedildiği için sıralamada görülmediği fark edilince, bu yanlışlık da düzeltilerek Nilay'ın 3. olduğu açıklandı. -YARAŞ: ''PERFORMANS VE KATILIM OLARAK ÇOK BAŞARILI''- Atletizm Federasyonu Başkanvekili Münir Yaraş, 29. Kıtalararası Avrasya Maratonu'nun performans ve katılım olarak çok başarılı geçtiğini ifade etti. AA muhabirine maratonu değerlendiren Yaraş, ''29 kişi 2.20.00'ın altında yarışı tamamladı. Büyük bir yarış için büyük bir performans oldu. Bu rakamla performansı Amsterdam Maratonu ile eşitledik. Önümüzdeki hafta Newyork Maratonu bakalım kaç kişi 2.20.00'ın altında koşacak'' diye konuştu.
Devamını Oku

Googlede Ara SAMSUNG L760 kaydet paylaş


Son teknoloji ile şıklığın birleştiği nokta L760. RDS destekli FM Radyosu, 2.0 Megapiksel kamerası, Mobil Blog gibi multimedya özelliklerinin yanında iletişimi 3G desteği ile son teknolojide sunan L760 sizin için vazgeçilmez olacak.
Anı Paylaşmak için…
Aklınıza gelen bir yazıyı, çektiğiniz bir videoyu o anda tüm dünya ile paylaşmak artık çok kolay. L760’ın geliştirilmiş ara yüzü, YouTube gibi web sitelerine kolayca bağlanmanızı ve o anı, resimi, düşünceyi anında tüm dünya ile paylaşmanızı sağlayacak. Mobil Blog ayrıcalığını L760 ile yaşayacaksınız…

Sizde 3G’ye Hazır Olun
Bu boyutlara, bukadar özelliğin nasıl sığdığına şaşıracaksınız. L760 UMTS bağlantısı ile en hızlı canlı görüntüleri size sunacak. Biryandan şirketinizdeki uyumlu güvenlik kameranızın görüntüsünü izlerken, sunulan son teknoloji servisler ile televizyon yayınlarını da kaçırmayacaksınız.detaylı inceleme burdan

Devamını Oku
etiket ,

Googlede Ara samsung d900i,u600,u700 gizli kodları


*2767*688# = Unlocking Code
*#8999*8378# = All in one Code
*#4777*8665# = GPSR Tool
*#8999*523# = LCD Brightness
*#8999*3825523# = External Display
*#8999*377# = Errors
#*5737425# = JAVA Something{I choose 2 and it chrashed}]
*#2255# = Call List

#*536961# = Java Status Code
#*536962# = Java Status Code
#*536963# = Java Status Code
#*53696# = Java Status Code

#*1200# = AFC DAC Val
#*1300# = IMEI
#*1400# = IMSI

#*2562# = ??? White for 15 secs than restarts.
#*2565# = Check Blocking
#*3353# = Check Code
#*3837# = ??? White for 15 secs than restarts.
#*3849# = ??? White for 15 secs than restarts.
#*3851# = ??? White for 15 secs than restarts.
#*3876# = ??? White for 15 secs than restarts.

#*7222# = Operation Typ (Class C GSM)
#*7224# = I Got !! ERROR !!
#*7252# = Oparation Typ (Class B GPRS)
#*7271# = Multi Slot (Class 1 GPRS)
#*7274# = Multi Slot (Class 4 GPRS)
#*7276# = Dunno
#*7337# = EEPROM Reset (Unlock and Resets Wap Settings)
#*2787# = CRTP ON/OFF
#*3737# = L1 Dbg data
#*5133# = L1 Dbg data
#*7288# = GPRS Attached
#*7287# = GPRS Detached
#*7666# = SrCell Data
#*7693# = Sleep Act/DeAct (Enable or Disable the Black screen after doing nothing for a while)
#*7284# = Class : B,C or GPRS
#*2256# = Calibration Info
#*2286# = Battery Data
#*2527# = GPRS Switching (set to: class 4, class 8, class 9 or class 10)
#*2679# = Copycat feature (Activate or Deactivate)
#*3940# = External loop test 9600 bps
#*4263# = Handsfree mode (Activate or Deactivate)
#*4700# = Half Rate (Activate or Deactivate)
#*7352# = BVMC Reg value
#*8462# = Sleeptime
#*2558# = Time ON
#*3370# = EFR (Activate or Deactivate)
#*3941# = External looptest 115200 bps
#*5176# = L1 Sleep
#*7462# = SIM phase
#*7983# = Voltage/Frequenci (Activate or Deactivate)
#*7986# = Voltage (Activate or Deactivate)
#*8466# = Old time
#*2255# = Call ???
#*5187# = L1C2G trace (Activate or Deactivate)
#*5376# = ??? White for 15 secs than restarts.
#*6837# = Official Software Version
#*7524# = KCGPRS
#*7562# = LOCI GPRS
#*7638# = RLC allways open ended TBF (Activate or Deactivate)
#*7632# = Sleep mode Debug
#*7673# = Sleep mode RESET
#*2337# = Permanent Registration Beep
#*2474# = ???
#*2834# = Audio Path
#*3270# = DCS support (Activate or Deactivate)
#*3282# = Data (Activate or Deactivate)
#*3476# = EGSM (Activate or Deactivate)
#*3676# = Flash volume formated
#*4760# = GSM (Activate or Deactivate)
#*4864# = Dunno doesn't work on newer versions
#*5171# = L1P1
#*5172# = L1P2
#*5173# = L1P3
#*7326# = Accessory (I got Vibrator)
#*7683# = Sleep variable (8)
#*7762# = SMS Brearer CS (Activate or Deactivate)
#*8465# = Time in L1
#*9795# = wtls key
#*2252# = Current CAL
#*2836# = AVDDSS Management (Activate or Deactivate)
#*3877# = Dump of SPY trace
#*7728# = RSAV done# (Everything went to standart but nothing was deleted)
#*2677# = ARM State (None or Full Rate)
*#8999*636# = Have no clue what it is, i see 20 lines
*#9999# = Software version
*#8999*8376263# = HW ver, SW ver and Build Date
*#8888# = HW version
*#8377466# = Same HW/SW version thing

*#7465625# = Check the locks
*7465625*638*Code# = Enables Network lock
#7465625*638*Code# = Disables Network lock
*7465625*782*Code# = Enables Subset lock
#7465625*782*Code# = Disables Subset lock
*7465625*77*Code# = Enables SP lock
#7465625*77*Code# = Disables SP lock
*7465625*27*Code# = Enables CP lock
#7465625*27*Code# = Disables CP lock
*7465625*746*Code# = Enables SIM lock
#7465625*746*Code# = Disables SIM lock
*7465625*228# = Activa lock ON
#7465625*228# = Activa lock OFF
*7465625*28638# = Auto Network lock ON
#7465625*28638# = Auto Network lock OFF
*7465625*28782# = Auto subset lock ON
#7465625*28782# = Auto subset lock OFF
*7465625*2877# = Auto SP lock ON
#7465625*2877# = Auto SP lock OFF
*7465625*2827# = Auto CP lock ON
#7465625*2827# = Auto CP lock OFF
*7465625*28746# = Auto SIM lock ON
#7465625*28746# = Auto SIM lock OFF

*2767*3855# = E2P Full Reset
*2767*2878# = E2P Custom Reset
*2767*927# = E2P Wap Reset
*2767*226372# = E2P Camera Reset
#*6420# = MIC Off
#*6421# = MIC On
#*6422# = MIC Data
#*6428# = MIC Measurement
#*3230# = Trace enable and DCD disable
#*3231# = Trace disable and DCD enable
#*3232# = Current Mode
#7263867# = RAM Dump (On or Off)
*2767*49927# = Germany WAP Settings
*2767*44927# = UK WAP Settings
*2767*31927# = Netherlands WAP Settings
*2767*420927# = Czech WAP Settings
*2767*43927# = Austria WAP Settings
*2767*39927# = Italy WAP Settings
*2767*33927# = France WAP Settings
*2767*351927# = Portugal WAP Settings
*2767*34927# = Spain WAP Settings
*2767*46927# = Sweden WAP Settings
*2767*380927# = Ukraine WAP Settings
*2767*7927# = Russia WAP Settings
*2767*30927# = GREECE WAP Settings
*2767*73738927# = WAP Settings Reset
*2767*49667# = Germany MMS Settings
*2767*44667# = UK MMS Settings
*2767*31667# = Netherlands MMS Settings
*2767*420667# = Czech MMS Settings
*2767*43667# = Austria MMS Settings
*2767*39667# = Italy MMS Settings
*2767*33667# = France MMS Settings
*2767*351667# = Portugal MMS Settings
*2767*34667# = Spain MMS Settings
*2767*46667# = Sweden MMS Settings
*2767*380667# = Ukraine MMS Settings
*2767*7667#. = Russia MMS Settings
*2767*30667# = GREECE MMS Settings
*335# = Delete all MMS Messages
*663867# = Dump Mm file
#*536961# = WAPSAR enable / HTTP disable
#*536962# = WAPSAR disable / HTTP enable
#*536963# = Serial eable / Others disable
#*53696# = Java Download Mode
#*5663351# = Wap Model ID [Your Model]
#*5663352# = Wap Model ID [SEC-SGHXXXX/1.0]
#*566335# = Wap Model ID [SEC-SGHXXXX/1.0]
*2767*66335# = Check on which model it is
*2767*7100# = SEC-SGHS100/1.0
*2767*8200# = SEC-SGHV200/1.0
*2767*7300# = SEC-SGHS300/1.0
*2767*7650# = Nokia7650/1.0
*2767*2877368# = Reset WAP Model ID to standart

Delete all Java Games

*2767*Java# *2767*5282# -> Phone auto reset
Devamını Oku
etiket

Googlede Ara 2007 Lamborghini Embolado Concept (Luca Serafini) ↓

2007 Lamborghini Embolado Concept (Luca Serafini)

2007 Lamborghini Embolado Concept (Luca Serafini)
5 pic | 1200*900 | JPG | 1,04 Mb


Devamını Oku

Googlede Ara İzlediğiniz Youtube Videosu Takılıyor, İlerlemiyorsa!

İzlediğiniz Youtube videosu bir yerde takılıyor ve daha ilerlemiyorsa yapmanız gereken şey, ön belleği silip, sayfayı yeniden yüklemektir. İnternet Explorer kullanıyorsanız (büyük ihtimalle), Araçlar -> İnternet Seçenekleri -> Gözatma Geçmişi -> Sil düğmesine tıklayın ve açılan pencerede “Geçici İnternet Dosyaları” düğmesinin yanındaki “Dosyaları Sil” düğmesine tıklayın: u önbelleği sil anlamına gelir. Tamama basarak Youtube’a geri dönün. Ctrl + R’ye basın. Youtube videosu, artık takılmayıp devam edecektir. Firefox kullanıyorsanız, ön belleği Araçlar -> Özel verileri temizleme menüsünden silebilirsiniz.
Devamını Oku
etiket

Googlede Ara Plan Yapmayın Plan, Bu Ay Dünyada En Fazla Tartışılan Video Oldu!

Ozan Arif‘in sözü ve İsmail Türüt‘ün bestesiyle ortaya çıkan ve iki kutup oluşturan “Plan Yapmayın Plan” adlı eser, Youtube‘da zirve yaptı. Ekim’in 14′ü itibariyle, Ekim 2007′de Youtube‘da yabancı ve Türk videolar arasında 795.222 defa izlenerek bu ayın en fazla izlenen 89‘uncu videosu olan “Plan Yapmayın Plan” adlı eserin Samsun’lu tutuklanan gencin modifiye ettiği videosu, ayrıca Youtube’da tüm zamanların en fazla yorum yapılan 26. videosu olurken, bu ayın tüm videoların arasında en fazla yorum yapılan videosu oldu. 795.222 adet izlenen videoya yapılan yorum sayısı ise 39534. Yani videoyu izleyen her 20 kişiden biri yorum yapmış. Video, bu ay Youtube’da Müzik kategorisindeki ve diğer tüm videolar arasındaki en fazla yorum yapılan video olmuş oldu. Videoya yapılan video cevabı sayısı ise 35′i bulmuş durumda. İsmail Türüt‘ün eseri, içerisinde yer alan O gün ve Yasin sözleri sırasında, Ogün ve Yasin adındaki şahısların ve Ermeni gazeteci Hrant Dink‘in resimlerinin bulunması nedeniyle video, Türk Emniyet Kuvvvetleri tarafından izlenmiş ve videoyu hazırlayan Samsun‘lu genç tutuklanıp, kamuoyunda Ozan Arif ve İsmail Türüt eleştiri oklarının hedefi haline gelmişlerdi.
Devamını Oku
etiket

Googlede Ara PSP slim hemen kırıldı


PSP kullanıcıların en büyük uğraşlarından biri sürekli olarak kendi yazdıkları programları ve oyunları kullanmak için PSP firmware'ını kırmaya çalışmak oluyor. Sony buna izin vermemek için update'ler çıkartıyor onlar tekrar kırıyor. yeni çıkan PSP içinse M33 takımı hızlı çalışmış ve bu işi hemen başarmış. Bu da demek oluyor ki daha önce kullandığınız yada kullanmak istediğiniz ev ürünü yazılımları yeni PSP'de kullanabileceksiniz. Bunun için hızlı davranan M33 takımına teşekkür etmekte fayda var.


Devamını Oku

Googlede Ara samsung u700 mükemmel bir animasyon video


UFO Mobile Transformer - video powered by Metacafe Büyük Hollywood stüdyolarında yapılan ve insanın sinirlerini bozan bir sürü animasyon var. yukarıda izleyebileceğiniz animasyon ise yanılmıyorsam sadece bir kişi tarafından yapılmış. Kesinlikle mükemmel bir iş olduğunu düşünüyorum.
Devamını Oku
etiket ,

Googlede Ara Google telefonu tekrar gündemde



Google'ın çok ucuz ve kaliteli bir cep telefonu yapacağı ve içinde özel reklam seçenekleri geliştirip kullanıcılara sunacağı son dönemde en çok konuşulan konulardan biri. Her ne kadar google yöneticileri böyle bir amaçları olmadığını donanım piyasasına girmeyi düşünmediklerini söyleyedursunlar bende dahil onların sözünü dinleyen pek kimse yok. Özellikle üzerinde pek durulmayan son satın almalarından birinin mobil yazılım geliştiren Android firması olması içimdeki şüpheleri daha da çoğaltıyor.Buna ek olarak yakın zamanda İspanya ve Portekiz bölgesinde çalışan bir google yöneticisinin; evet araştırma birimlerimizde böyle bir çalışma var demesi ve hemen ardından bunun yalanlanması da Google'ın birşeylerin peşinde olduğunun en büyük göstergesi herhalde.
Google'ın şu ana kadar kabul ettiği tek şey mobil cihazlar için özel yazılımlar geliştirmekte oldukları. Mashable blogundaki arkadaşların üzerinde durduğu gibi bu symbian ve benzeri mobil işletim sistemlerine rakip linux tabanlı bir işletim sistemi olabilir. Android firması çalışanlarının hemen işe başladıkları ve google'ın kullandığı linuxtabanına benzeri bir tabanla böyle bir yazılım geliştirdikleri bloglarda dönen dedikodulardan biri. Bunu geliştirdikten sonra HTC veya benzeri sipariş üzerine mobil cihazlar üreten bir firmayla anlaşıp karşımıza melez bir cihazla gelebilirler. Burada beni en çok sevindiren iPhone'la birlikte gPhone'nun (adının böyle olması mümkün herhalde) web üzerinden çalışan uygulamalar bazlı olabilecek olması ve bu sayede bu pazarın biraz semrilmesi ve elimize çok daha iyi çalışan ve işlevsel uygulamalar geçmesi. Her ne kadar Symbian için sonsuz yazılım yükleme ve kullanma şansımız olsa da yüksek kotalı bir veri paketi ve başarılı web uygulamalarıyla birlikte daha rahat ve verimli mobil cihazlara sahip olmamız içten bile değil.

Devamını Oku

Googlede Ara Facebook Application Nasıl yapılır?

Hatırlıyorum da bir sıralar yonja.com diye bir şey vardı aynen facebook gibi. Fakat bu örnek biraz daha farklı. En azından limitler var (esasında oldukça limit var), en azından İngilizce bilmeyenler pek etkin olamıyor. Bu da (en azından Türk kullanıcıları için) bir eleme demek. Bunun sonucunda da daha farklı bir kullanıcı kitlesi ortaya çıkıyor. Fakat neden bu facebook denen hadise bu kadar popüler oldu? Benzer pek çok komünite hali hazırda vardı? Ama o uygulama (applicationlara uygulama diyeceğim bundan sonra) hazinesi yoktu hiç birinde değil mi?

Evet, facebook garip bir hızla büyüdü. Kulaktan kulağa denebilir belki ama yaratıcıları şahane bir altyapı ile karşılıyorlardı misafirlerini. Uygulamalar ise en çok dikkat çeken şeyler oldu, zira pek çok komünite sisteminde bu denli kullanıcıya panelini yönetebilme imkanı sunan bir platform yoktu.

Peki ya Facebook için uygulama geliştirme?

Nasıl oluyor da bu denli kalabalık bir uygulama arşivi inşaa edilebilmiş demişsinizdir belki siz de içinizden. Ortaya çıkalı ne kadar oldu da 6000 den fazla uygulama geliştirilebildi?

Elbette bu ortak bir inşaanın sonucu. Paylaşımcı içerikten sonra popüler bir sistem de paylaşımcı inşaa olacak gibi gözüküyor. Elbette daha evvelden denenen bu sistemler Facebook’ta zirve yapmış durumda. Dikkat ederseniz ekstra uygulamaları olmadan Facebook klasik bir arkadaşlık sisteminden farksız.

Facebook’un Anatomisi

Alıyoruz neşterimizi elimize ve başlıyoruz Facebook yapısını incelemeye.

Facebook, Left Bar (Sol Menü) ve FaceBook Canvas Pages’ten oluşuyor esasında.

Sol menü eklediğimiz uygulamaların listelendiği güçlü bir menü uygulamasıdır. Facebook Ajax altyapısı kullandığından bu menüde drag and drop özelliği mevcuttur, yani menünüzü kolayca tasarlayabilirsiniz.

Canvas Page kısmı ise uygulamaların koştuğu içerik alanıdır. Bu kısımda bir uygulamaya bağlı tüm işlemler gerçekleştirilir.

Hali hazırda profilinizin detayların listelendiği sayfa da bir canvas sayfadır.

Bunun yanında her uygulamanın bir ana sayfası vardır. Bu kısım sol menüden tıklandığında gelen alandır.

Çoğu uygulama facebook kullanıcılarının profillerinde gözükür. Bu kısım belki de uygulama geliştiricilerinin en fazla üstünde yoğunlaşması gereken alanlardan biridir. Zira bir uygulamanın hızla yayılması profiller vasıtası ile olur. Bu sebeple bu alan tasarlanırken karışık olmayan fakat ilgi çekici uygulamalar düşünülmelidir.

Elbette bunların yanında pek çok özellik de mevcut. Fakat şimdilik bunları biliyor olmamız yeterli.

Şimdi geçelim uygulamamızın içine dalmaya. Öncelikle http://developers.facebook.com/step_by_step.php adresinde oldukça pratik bir uygulama geliştirme aparatı bulunmakta. İngilizce bilen arkadaşlar muhakkak onu da incelemeliler.

Bir Uygulama Geliştirelim

Öncelikle http://developers.facebook.com/ adresinden Get Started kısmına ulaşıp Add Facebook Developer Application diyerek uygulama geliştiricileri için tasarlanan uygulamayı profilimize yüklemeliyiz. Bundan sonra developer uygulamamıza girip Setup New Application diyerek ilk uygulamamızı listemize alabiliriz.

Bu adımdan sonra yapılacak şeyler hayalimizdeki uygulamanın bilgilerini içermektedir. En önemlileri olan Application Name uygulamamızın ismi, Callback Url uygulamamızın yer alacağı dizinimizdir. Unutulmamalıdır ki facebook kullanıcılarına bir alan vermemektedir. Bu sebeple çalışmalarımızı kendi hostingimiz üzerinden yapmalıyız. Canvas Page URL ise uygulamamızın kısa yolu olacaktır. Akılda kaılıcı ve uygulamamızın ismi ile alakalı bir kısayol olmasına dikkat edilebilir, edilmeyebilir de.

Bir şekilde bu aşamaları geçtikten sonra uygulamanızı listenize ekleyebileceksiniz. Fakat elbette iş çok daha farklı.

Facebook bildiğimiz mantıkların ötesine geçmiş durumda. Bizlere FBML (Facebook Markup Language), FQL gibi alışık olmadığımız bir çalışma örneği sunuyor. Hatta “oha adamlar kendi dillerini yazmışlar” diyorsunuzdur içinizden sanırım.

Bu denli derin bir konuya girip darmadağın olmak istemediğimden kısa kısa özetliyorum. Belki ileride daha ayrıntılı bir döküman hazırlayabiliriz.

Şimdi bu facebook ile çalışabilmek için iki önemli anahtara ihtiyacımız var. İlki API Key, diğeri ise Secret Key. Bunlar API geçişlerinde Facebook’un uygulamanızı güvenli bir şekilde tanımasına olanak sağlayan köprü anahtarcıklarıdır. Uygulamanızın config dosyasında muhakkak tanımlanmalıdırlar.

$appapikey = '[your api_key]‘;
$appsecret = ‘[your secret]‘;
$facebook = new Facebook($appapikey, $appsecret);
$user = $facebook->require_login();

Şeklinde facebook uygulamamızı çalıştırabiliriz.

Fakat öncelikle bu classları tanıyacak altyapıyı elde etmemiz gerekli. Eğer ki PHP kullanıcısı iseniz Client Library’niz hazır. http://developers.facebook.com/resources.php adresinden edinebilirsiniz. Bundan sonra tek yapmanız gereken ilgili dosyaları include ederek tasarımınızı yapmanız.

http://developers.facebook.com/step_by_step.php#downloads adresinden facebook’un developer adaylarına yardım olması amacı ile sunduğu örnek uygulamayı keşfedebilirsiniz.

Şimdilik bu kadar.

Devamını Oku

Googlede Ara 2 adet süper java oyun


1. Assassins CREED
Ekran ölçüləri: 176x208, 176x220
2. XIII 2 : Covert Identity/XIII
Ekran boyutları bu şekilde olan tüm modellerle uyumludur: 176x208, 176x220, 240x320


JAVA.rar




Devamını Oku
etiket

Googlede Ara Clive Barker's Jericho (2007) ↓

Clive Barker's Jericho (2007)
Tür:Korku/FPS Yapımcı: Codemasters Dağıtımcı: Codemasters Platform:PC,PS3,Xbox 360 Çıkış Tarihi:26 Ekim 2007 Web:http://www.codemasters.co.uk/jericho/index.php Medya:DVD Alternatif:Clive Barker's Undying Yaş sınırı:18+ SS&Video:http://www.3dgamers.com/games/jericho/downloads/ Clive Barker’ın Jericho oyunu gizemli bir şehrin uzak bir çölde tekrar ortaya çıkması ile igili. Ne zamanki bir tür kötülük o şehrin gün yüzüne gelişinin şafağında ortaya çıkar, hem geleneksel savaş’ta hemde paranormal sanatlarda eğitilmiş bir özel tim oraya gönderilir. Görevleri bu kötülüğü, o insanlığı yok etmeden ortadan kaldırmaktır.Oyunda özel bir birliğin elamanı olarakgönderildiğimiz Jericho bölgesinde karşımıza çıkan şeytani güçlere karşı savaş vereceğiz.Bunun için insan yapımı silahların dışında büyü gücümüzüde kullanacağız. Jericho nedir? Jericho (Arapça: Eriha/ Türkçe: Ceriko) dünyanın en eski şehri olduğu düşünülen, 11000 yıllık bir yerleşim yeri. Şu an Filistin topraklarında bulunan Jericho, Tevrat'a göre Yahudiler tarafından 7 günlük bir kuşatma sonucu alınmıştır. Tevrat bu zaferi Yahudilerin Jericjo duvarlarını lanetlemesi ve bu lanet üzerine duvarların yıkılmasıan bağlar. "Jericho'nun Duvarları" Batı popüler kültüründe oldukça önemli yer tutan bir kavramdır. Clive Barker'ın da iç içe duvarlardan oluşan lanetli bir şehir için Jericho ismini seçmesi boşuna değil elbet.
Rapidshare http://rapidshare.com/files/65031570/J_ShareConnector_Komar.part01.rar http://rapidshare.com/files/65031549/J_ShareConnector_Komar.part02.rar http://rapidshare.com/files/65031514/J_ShareConnector_Komar.part03.rar http://rapidshare.com/files/65031544/J_ShareConnector_Komar.part04.rar http://rapidshare.com/files/65031524/J_ShareConnector_Komar.part05.rar http://rapidshare.com/files/65031518/J_ShareConnector_Komar.part06.rar http://rapidshare.com/files/65031600/J_ShareConnector_Komar.part07.rar http://rapidshare.com/files/65031559/J_ShareConnector_Komar.part08.rar http://rapidshare.com/files/65031472/J_ShareConnector_Komar.part09.rar http://rapidshare.com/files/65031607/J_ShareConnector_Komar.part10.rar http://rapidshare.com/files/65032272/J_ShareConnector_Komar.part11.rar http://rapidshare.com/files/65032286/J_ShareConnector_Komar.part12.rar http://rapidshare.com/files/65032261/J_ShareConnector_Komar.part13.rar http://rapidshare.com/files/65032262/J_ShareConnector_Komar.part14.rar http://rapidshare.com/files/65032344/J_ShareConnector_Komar.part15.rar http://rapidshare.com/files/65032330/J_ShareConnector_Komar.part16.rar http://rapidshare.com/files/65032201/J_ShareConnector_Komar.part17.rar http://rapidshare.com/files/65032287/J_ShareConnector_Komar.part18.rar http://rapidshare.com/files/65032310/J_ShareConnector_Komar.part19.rar http://rapidshare.com/files/65032295/J_ShareConnector_Komar.part20.rar http://rapidshare.com/files/65032789/J_ShareConnector_Komar.part21.rar http://rapidshare.com/files/65032936/J_ShareConnector_Komar.part22.rar http://rapidshare.com/files/65032920/J_ShareConnector_Komar.part23.rar http://rapidshare.com/files/65032918/J_ShareConnector_Komar.part24.rar http://rapidshare.com/files/65032824/J_ShareConnector_Komar.part25.rar http://rapidshare.com/files/65032830/J_ShareConnector_Komar.part26.rar http://rapidshare.com/files/65032971/J_ShareConnector_Komar.part27.rar http://rapidshare.com/files/65032863/J_ShareConnector_Komar.part28.rar http://rapidshare.com/files/65032901/J_ShareConnector_Komar.part29.rar http://rapidshare.com/files/65032959/J_ShareConnector_Komar.part30.rar http://rapidshare.com/files/65033693/J_ShareConnector_Komar.part31.rar http://rapidshare.com/files/65033624/J_ShareConnector_Komar.part32.rar http://rapidshare.com/files/65033709/J_ShareConnector_Komar.part33.rar http://rapidshare.com/files/65033628/J_ShareConnector_Komar.part34.rar http://rapidshare.com/files/65033560/J_ShareConnector_Komar.part35.rar http://rapidshare.com/files/65033662/J_ShareConnector_Komar.part36.rar http://rapidshare.com/files/65033631/J_ShareConnector_Komar.part37.rar http://rapidshare.com/files/65033642/J_ShareConnector_Komar.part38.rar http://rapidshare.com/files/65033703/J_ShareConnector_Komar.part39.rar http://rapidshare.com/files/65033503/J_ShareConnector_Komar.part40.rar http://rapidshare.com/files/65034046/J_ShareConnector_Komar.part41.rar http://rapidshare.com/files/65034007/J_ShareConnector_Komar.part42.rar http://rapidshare.com/files/65034005/J_ShareConnector_Komar.part43.rar http://rapidshare.com/files/65033618/J_ShareConnector_Komar.part44.rar
Clive Barker's Jericho (2007)
Clive Barker's Jericho (2007)
Clive Barker's Jericho (2007)

Devamını Oku

Googlede Ara Dünyadaki Canlı Yayın Güvenlik ve Trafik Kameraları

Bu site birçok ülkeden ve çok farklı mekanlardan canlı yayın yapan kameralar toplanmış.Bu mekanlar arasında radyolar, fırınlar, ofisler ve spor salonları da yer alıyor…

Site Türkiyeden Kameralar Tatlı bir bayanın işlettiği California - Inglewood daki fırın Randy’s Donuts

Kamerayla şehir izle ya da canlı kameralı belediyeleri , canlı sokak kamerasını ,canlı trafik kamerası , uydu kamerası ,canlı web kamerası ,canlı yayın , şehir kamerası , dünya canli , dünyadan canlı yayın yapan kameraları izle.

İllere Göre Canlı Yayın Yapan Trafik Kameraları.Sokaklar İSTANBUL TRAFİK/GÜVENLİK KAMERALARI

İstanbul’u Canlı İzleyin. İzmir canlı yayın trafik kameraları İzmir Saat Kulesi İzmir İskele İzmir Geçit Kahramanmaraş Belediyesi Canlı Yayın Trafik Kameraları Ulucami Kavşağı Valilik Kavşağı Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörlük Ziraat Fakültesi Meslek Yüksek Okulu (Karacasu) Kocaeli canlı yayın trafik kameraları Uydu kamerası ya da web kamerası yani yayın şehir kamerası earth güvenlik kamerası yayın ibb istambul belediyesi canli yayın kamerası dan istanbulda istanbuldaki istanbuldan istanbulun izmirdeki kameralı canli kameralı kameralı görüntü.büyük şehir belediyesi canlı kamera izle. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Önü Derince D-100 Karayolu Tünel Geçişi İzmit Sahil’den Görüntü İzmit D-100 Adliye Önü Gebze Belediye Binası Önü Gölcük Merkez Konya Beyşehir Anıt Alanı Mevlana Müzesi Belediye Kavşağı Beş Yol Belh Kavşağı Sille Kavşağı Bursa AltıParmak Acemler Heykel Antalya canlı yayın trafik kameraları Antalya - Lara Alanya 4 Adet kamera Amasya canlı yayın trafik kameraları Yavuz Selim Meydanı (Windows Medya Player ile İzle) Marmaris canlı yayın trafik kameraları Marmaris Trabzon canlı kameralar BeşikDüzü Belediyesi Kullanıcı: belediye Şifre: 12345 Denizli canlı yayın trafik kameraları Delikli Çınar Yatağan Kasabası Van canlı yol kameraları Vandaki yol durumu canlı trafık kameraları belediye canlı canlı görüntüleri.Canlı yayınları ankara fotoğraf fotoğraflar gizli görüntü görüntüler ankara goruntuleri görüntü görüntüler görüntüsü izle izleme, izlemek izmir programı türkiye yol durumu şehir kameralı belediyeler kameralı görüntülü sokak kamerası . Cumhuriyet Caddesi Kale Beşyol Valilik Önü İskele Gün Batımı ve Sahil Kamera görüntüsü , kamera istanbul , kamera izle , kamera izleme , kamera izlemek , kamera izmir , kamera programı , kamera türkiye , kamera yol durumu Ankara.Alanya.Antalya.Almanya.İzmir.İzmit.izmir Bilecik/Bozüyük canlı yayın sokak kameraları Atatürk Caddesi Çarşı Meydanı Balıkesir/Edremit canlı yayın sokak kameraları Edremit Çankırı sokak kameraları canlı Meydan-1 Meydan-2 Kavşak-1 Kavşak-2 Kırşehir canlı yayın sokak kameraları Cacabey Camii Ankara canlı kamera / Ankara trafik kameraları Ankara Kazan Meydan Ankara kamera fotoğrafı , fotoğrafları, gizli görüntüler , kamera ankara , kamera goruntuleri , kamera görüntü , kamera görüntüler. adana belediyesi güvenlik kameraları.izmit trafik . izmir trafik kameraları.izmirdeki kameralar.almanya trafik kameraları.adana trafik kameraları.ankara trafik kameraları canlı canlı kameralar ankara alanya antalya almanya izmir canlı yayın kamerası gizli kameralar. Google earth gibi kamera izlemek yada güvenlik kamerası yayınlarını görmek için.İbb istanbul belediyesi , istanbul canli , istanbul , istanbul yayın kamerası , istanbul dan , istanbulda , istanbuldaki , istanbuldan , istanbulun kamera , Diğer iller: izmir , izmir kamera , izmirdeki , izmit , kameralı canli kameralı görüntü , canlı trafik kameraları

Devamını Oku

Googlede Ara GoogleBot ile Ücretli Sitelere Bedava Giriş

Bedavacı Robot Hiç google’ın üyelik isteyen sitelerin içeriğini nasıl görüp indexlediğini merak ettinmi ?Google üyelik isteyen sitelerin içeriğini siteye kaydolmadan nasıl indexliyor?Sebebi şu; birçok site daha çok ziyaretçi çekmek amacıyla googlebot geldiğinde üyelere özel içeriği googlede görünmesi için açar.Dananın kuyruğu burada kopuyor.Tek yapman gereken bilgisayarını googlebot gibi göstermek ve sonuç olarak birçok “üyelere özel” sayfa içeriği karşımızda.Artık sana çoğu siteler ücretsiz .. User Agent Nedir ? Girdiğin siteye onu kimin ziyaret ettiği hakkında bilgi vermeye yarayan değerdir.Sen bunu google bot’un değerleriyle değiştirerek birçok sitenin içeriğini ayakların altına sermesini sağlayabilirsin. Açılın! Googlebot (?) Geliyor Firefox kullanıcıları Bu eklentiyi kurup şu dosyayı (sağ tıkla ve farklı kaydet) eklentiye göster, karşına Googlebot/2.1 ve birçok web örümceğinin de bulunduğu devasa bir liste çıkacaktır. İnternet Explorer kullanıcıları registery değerilerini değiştirmek zorunda.Bunu yapmak için notrepadı açıp şu değerler kopyala. Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEYLOCALMACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionInternet Settings5.0User Agent] @="Googlebot/2.1" "Compatible"="+http://www.googlebot.com/bot.html" daha sonra notepadde farklı kaydet deyip dosyaya şu adı ver; ua.reg ve üzerine çift tıklay. Değşiklikleri Geri almak istediğinde aynı işlemleri yapacaksın.Fakat şu kodlarla; Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEYLOCALMACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionInternet Settings5.0User Agent] @="Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT Eğer Tarayıcının googlebot modunda çalıştığından emin olmak istiyorsan buraya tıkla.
Devamını Oku

Googlede Ara Windows Vista Wallpaper, Duvar Kağıdı, Arkaplan Resmi



Yeni nesil işletim sistemi Windows Vista duvar kağıtları. Renkli, şık manzara resimleri var. Kullanmaya değer çalışmalar var.

Devamını Oku